Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi’nde Zonguldak’ta ilk grup müsabakasını namağlup şampiyon tamamlayan temsilcimiz Çaydeğirmeni Belediyespor’un sultanları, 2. Lige yükselme müsabakasında da Bolu’da namağlup şampiyon olarak 2. Lige yükseldi. 

Türkiye 2.Ligine yükselme final maçında Zonguldak temsilcimiz Çaydeğirmeni Belediyespor’un sultanları, son 3 gün için de  Bolu’da önemli rakiplerle karşı karşıya geldi.

Pazartesi ilk maçında Gençlik Hizmetlerispor’u 3-0 mağlup eden temsilcimiz Çaydeğirmeni Belediyespor’un sultanları,  ikinci maçında ise salı günü Kocaeli İzmitspor’u da  3-0 mağlup etti.

Bugün ise kendisi gibi ikide iki yapan Sakarya Gelişimspor ile final müsabakasında karşılaşan Çaydeğirmeni Belediyespor’un Sultanları, diğer maçlar olduğu gibi bu müsabakadan da 3-0 galip ayrılarak, ilk kez katıldığı voleybol turnuvasını şampiyon tamamladı ve 2. Lige yükseldi. 

Temsilcimiz, final maçında Sakarya Gelişimspor’u ilk seti 25-14, ikinci seti 25-11, üçüncü seti ise 28-26 aldı. 

Müsabakanın bitimi sonrasında Çaydeğirmeni Belediyespor’un sultanları başta olmak üzere teknik heyet ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş 2. Lige yükselmenin mutluluğunu doyasıya yaşadılar.