Süper Amatör Ligin mütevazi takımı Çaydeğirmeni Belediyespor, teknik patron Serkan Bankoğlu yönetiminde Pazar günü deplasmanda oynayacağı Lider Gelikspor maçı öncesinde kendi tesislerinde kampa girdi.

İlk 3 hafta ligde aradığını bulamayan Çaydeğirmeni Belediyespor, deneyimli antrenör Serkan Bankoğlunun lige ambargosunu koymasının ardından yükselişe geçti. 5 haftadır ligde bileği bükülmeyen Çaydeğirmeni Belediyespor, Ligde 12 puanla 6’ıncı sırada yer alıyor. Çaydeğirmeni Belediyespor, lider Gelikspor’u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

‘’Zor bir maç bizi bekliyor’’

Çaydeğirmeni Belediyespor’un antrenörü Serkan Bankoğlu, son 3 haftaya girerken 12 puanımız var. Kaybedilmiş kazanılmış puanlar var. Lider Gelikspor ile oynayacağız. Zor bir maç. Her maça nasıl hazırlanıyorsak Gelikspor maçını da hazırlanacağız. Pazar günü Gelik’e puan ya da puanlar almak için gidiyoruz. Son 3 hafta da toplayacağımzı puanlar ligde ki yerimizi belli edecek. Şuanda transfer yönünde almış olduğumuz bir görüşme yok. Bize maddi manevi destek veren Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş’e ve Kulüp Başkanımız Savaş Göçen’e teşekkür ediyoruz’’dedi.

Emre Can BAYRAM