1.Amatör Play-Off rövanş maçında Üzülmezspor, bugün  Fener sahasında Çaydeğirmeni Belediyespor’u konuk etti. Üzülmezpor, nefes kesen mücadelenin sonunda Çaydeğirmeni Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Sahasında ilk maçı 2-0 kazanan Çaydeğirmeni Belediyespor, rövanş maçında 2-1 mağlup olmasına rağmen tur atladı.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

Maça etkili başlayan Üzülmespor ilk dakikalardan itibaren maçın kontrolünü eline alan isimdi. Üzülmezspor, gol için yüklense de bir türlü sonuç alamadı. İlk yarı gol sesi çıkmayınca maç 0-0 eşitlikle sona erdi.

Samet kilidi açtı.

İkinci yarıda tempoyu iyice artıran Üzülmeszpor gol için yüklense de sonuç alamadı. Üzülmezspor aradığı golü dakika 53’de Samet’le buldu.(1-0) Golün ardından beraberlik golü için yüklenen Çaydeğirmeni Belediyespor, 65’inci dakika da Muhsin’in golüyle eşitliği yakaladı.(1-1) Öne geçme çabası içine giren Üzülmezspor, 81’inci dakika da Berhan’la durumu 2-1 getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca, Üzülmezspor maçı 2-1 kazandı. Sahasında ilk maçı 2-0 kazanan Çaydeğirmeni Belediyespor, rövanş maçında 2-1 kaybetmesine rağmen turu atlayan taraf oldu.

Emre Can BAYRAM