Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor’un cefakar taraftarı sel nedeniyle evleri yıkılan ve mağdur olan Kastamonu’ya bağlı Bozkurt ilçesine yardım elini uzatarak bir tır dolusu gıda ve acil olan temel ihtiyaç malzemesi göndermek üzere çalışmalara başladı. 
Zonguldakspor taraftarı işadamları, esnaf ve vatandaşın katkılarıyla bir tır dolusu yardım malzemesi hazırlamak için çalışmalara başladı. Bozkurt ilçesine gönderilmek üzere hazırlanan tır Zonguldaklıların takdirini topladı. 
Konu hakkında açıklama yapan Zonguldakspor taraftarları, “Sel nedeniyle hayatını kaybeden, evleri yıkılan ve mağdur olan Bartın, Kastamonu ve Sinop’a geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere ise Allah’tan rahmet diliyoruz. Sel felaketleri nedeniyle ülkemiz zor süreçten geçiyor.  Bizde Zonguldakspor taraftarları olarak, Kastamonu Bozkurt İlçesi’ne gönderilmek üzere acil ihtiyaç olan su ve temel gıda tırı hazırladık. Kastamonu sonrasında Bartın ve Sinop’a da bir tır hazırlayacağız. Bu konuda  bize destek olan duyarlı işadamları, esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Gerçekten kelimeler boğazımıza düğümleniyor. Bu tür afetleri inşallah bir daha yaşamayız.”