ÇELİK ŞAMPİYON

 

Zonguldak’ı temsilen  Kickboks Türkiye Şampiyonası’nda ringe çıkan Nazım Çelik, altın madalyayı boynuna taktı. Büyükler kategorisinde şampiyon olan Nazım Çelik,  4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Macaristan’da düzenlenecek  Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası boy gösterecek.

 

***********

 Türkiye Kiskboks Federayonu’nun 2017 faaliyet takviminde yer alan Büyükler-Gençler-Yıldızlar Türkiye Kickboks Şampiyonası Bolu’da devam ediyor. 15 Temmuz Şahitleri anısına düzenlenen organizasyonda güzel haberler geldi. Zonguldak’ı temsilen 71 kg’da ringe çıkan Nazım Çelik, Türkiye Şampiyonu oldu.

5 MAÇIN 3’ÜNÜ NAKAVT İLE KAZANDI

Zonguldaklı kickboks antrenörü Bekir Kaya’nın sporcusu Nazım Çelik, Bolu’da devam eden Kickboks Türkiye Şampiyonası’nda büyükler kategorisinde ringe çıktı.   71 kg’da Full Contact stilde mücadele eden Nazım Çelik, rakiplerini eleyerek finale yükseldi. Final dahil oynadığı 5 maçın 3’ünüğ nakavt ile kazanan Nazım Çelik, Türkiye Şampiyonu oldu. Bolu’da şampiyon olan Nazım Çelik, kürsünün ilk basamağına çıkarak altın madalyayı boynuna taktı.

SIRADA MACARİSTAN VAR

Şampiyon olarak Zonguldak’ın gururu olan Nazım Çelik, bu başarısı ile Macaristan’da düzenlenecek Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası ringe çıkacak.   Macaristan’ın Budapeşte şehrinde 4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonada, hem ülkemizi hem de Zonguldak’ı temsil edecek, Nazım Çelik,  şampiyonaya 3 ay kaldığını ve bu süre içinde çok çalışarak dereceye girmek istediğini söyledi.

Eren ARSLANYILMAZ