Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ta yapılan Dünya Kupasında, Zonguldaklı Vücut Geliştirme sporcusu Cenk Karalı, 80 kg Body ağır sıklette Dünya 5’incisi olarak başarılarına bir yenisini daha kattı.

World  Fıtness Federasyonu tarafından 12 Ekim Pazar günü Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ta Fıtness-bodibilding Dünya Kupası yapıldı. 250 sporcunun katıldığı Dünya Kupası’nda Zonguldaklı Vücut Geliştirme sporcusu Cenk Karalı, 80 kg Body ağır sıklette Dünya 5’incisi olarak büyük bir başarı gösterdi. Karalı, Dünya Kupası’nda aldığı 5’incilikle ilimizi en iyi şekilde temsil ederek, madalya ile dönmenin gurunu yaşadı. Zonguldaklı Vücut Geliştirme sporcusu Cenk Karalı’nın daha önce de  Türkiye dördüncülüğü ve Dünya altıncılığı da bulunuyor. Her geçen gün çıtayı daha çok yükselten Cenk Karalı hedefinin daha çok çalışarak, Dünya Şampiyonluğu olduğunu söyledi.

“Hedefim Dünya Şampiyonluğu”

Vücut Geliştirme sporcusu Cenk Karalı, Dünya Kupasın’da elinden gelen mücadeleyi verdiğini söyleyerek, “ 12 Ekim’de Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ta güzel bir organizasyonda ilimizi en iyi şekilde temsil ettim. Gerçekten iyi rakipler vardı. Ama ben hiç kimseden bir destek alamadan kendi çabakalarımla organizasyonda Dünya beşincisi oldum. Dünya Kupası’nda İlimizi en iyi şekilde temsil ederek şehrimize madalya ile dönmenin gururunu yaşadım. Her geçen gün çıtayı daha çok yükseltiyoruz. İnşallah önümüzde ki organizasyonlarda hedefim, Dünya Şampiyonluğu. Maddi manevi her zaman yanımda olan herkese teşekkür ediyorum ”dedi.

Emre Can BAYRAM