Yönetimin şartlarını sunduğu, Canberk ile Sinan düşünmek için süre istedi

 

CEVAP BEKLENİYOR

Ereğli Belediyespor, dış transferde kadrosuna katmak istediği Zonguldaklı futbolcu Canberk Tarşdeler ile Serdivansporlu Sinan Çalışkan ile görüştü.

 

 Yönetimin şartlarını sunduğu  Canberk ve Sinan’ın 2 gün içerisinde cevap vermesi bekleniyor

*********

 

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Ereğli Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye kadar sadece iç transferde kaleci Safa Sakıpcan Erdal ile anlaşan eflatun-beyazlı takım, dış transferde kadrosuna katmak istediği Zonguldaklı forvet oyuncusu Canberk Taşdeler ve Serdivanspor’un kanat oyuncusu Sinan Çalışkan ile dün bir araya geldi. Şartları görüşmek için ilçeye davet ettiği iki isimle bir araya gelen eflatun-beyazlı yönetim, futbolculara şartlarını sundu. Yönetim, kendilerine sunduğu şartları değerlendirmek üzere süre isteyen futbolcularda ufak pürüzlerin olduğu öğrenildi. Canberk ile Sinan yönetime 2 gün içerisinde cevap verecek.

İKİSİ DE İYİ BİR SEZON GEÇİRDİ

Ereğli Belediyespor’un transfer etmek istediği Canberk,  geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kilimli Belediyespor’da, Sinan Çalışkan ise Seridivanspor’da forma giydi. 23 yaşındaki forvet Canberk sarı-siyahlı formayı giydiği 23 maçta 10 gol kaydetti. Sinan Çalışkan ise Serdivanspor’da 22 maçta 7 gol attı.

Eren ARSLANYILMAZ