Zonguldakspor’un tecrübeli futbolcusu Hakan Çevik, Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı’nda oynanan ve 0-0 beraberlikle biten 24 Erzincanspor karşılaşmasını değerlendirdi. Çevik, ‘’ 24 Erzincanspor karşısında İyi oynadık ama net gol pozisyonlarını değerlendiremediğimiz için 1 puana razı olduk’’dedik.  

İYİ MÜCADELEMİZİ GOLLE SÜSLEYEMEDİK

Kazanmak için her şeyi yaptık ancak 3 puanı alacak golü bulamadıklarını belirten Çevik, ‘’ Artık herkes farkındaydı ve kazanmamız gerekiyordu. Herkesin mücadelesini gördünüz. Canla başla mücadele ettiler takıma karşı. Adamlar ikinci sıradalar. Bize karşı da pozisyonları yok. Yani bu ligde kim istiyorsa o kazanıyor. Çocuklar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Söylenecek söz yok. İnşallah böyle mücadeleye devam edersek sıkıntı yaşamayız. Özellikle 3 hafta üst üste kaybetmenin verdiği etki de vardı. Herkes bir şekilde toparladı. Herkes farkında olduğu için bu müsabakaya daha fazla motive olundu. Kazanmak için her şeyi yaptık ama o 3 puanı getirecek olan gölü bulamadık’’dedi.     

ZONGULDAK BİZE GÜVENSİN

Zonguldak halkının takımın her zaman yanında olması gerektiğini belirten Çevik, ‘’Zonguldak halkının bize her zaman güvenmesi gerekiyor. Bize güvenirlerse sıkıntı yaşamayız. İnşallah daha iyi bir Zonguldakspor izletmek isteriz’’dedi