Düşme potasında yer alan Hacettepespor’u konuk edecek Zonguldak Kömürspor’da Şenol Hoca futbolcularını uyardı 

CİDDİYET UYARISI 

Kırmızı-lacivertlilerin hocası Şenol Demir,  Hacetepespor ile oynayacakları maç  öncesi futbolcularına ciddiyet uyarısı yaptı. Haftanın ilk idmanında futbolcularını ikaz eden Demir, böylesi maçların her zaman zorlu geçtiğine dikkat çekti.
*******************

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda ki haftanın ilk idmanında futbolcularını uyardı. 17’inci sırada yer alan Hacettepespor maçına futbolcuların daha ciddi hazırlanmasını isteyen Demir, maça da aynı ciddiyetle çıkmalarını istedi. Böylesi maçların her zaman zor olduğuna dikkat çeken Demir, maçta yaşanacak puan kaybının şok yaratacağını söyledi.

“AYNI HATALARA DÜŞMEK İSTEMİYORUZ”

Zonguldak Kömürspor’un hocası maçla ilgili yaptığı açıklamada ise şunları söyledi; “rakibimiz alt sıralardan kurtulmak isteyen Hacettepespor… Son 3 maçlarını kaybetseler de çıkış için bizim maçı önemsiyorlar. Futbolcularıma da söyledim. Böylesi maçlar her zaman zor olur. Biz bunların sıkıntısını yaşadık. Yine aynı sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Son sırada yer alan takımlara yenildik. Bu nedenle aynı hataya düşmeden hazırlıklarımızı yapacağız. Bu maçı kazanarak bizde çıkışa geçmek istiyoruz.

“GALİBİYETİ HAK EDEN BİR OYUN OYNADIK”

Son maçımızda en iyi futbollarımızdan birini oynasak da maçta bir puanı son dakika golüyle aldık. Bir puan son dakikada geldiği için biraz olsun sevindik ama 90 dakikanın geneline bakıldığında galibiyeti hak eden bir oyun oynadık. Yine de bir puan bir puandır. Yolumuza bakıyoruz”

 

Eren ARSLANYILMAZ

Hacettepe hazırlıkları start aldı

Zonguldak Kömürspor bir günlük molanın ardından hafta sonu konuk edeceği Hacettepespor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan haftanın ilk çalışmasında Kırmızı-lacivertliler idmana ısınma koşuları ile başladı. Saat 15.00’da startı verilen antrenman ısınma hareketlerinin ardından  ikişerli gruplar halinde dar alanda pas çalışması ile devam etti. Son bölümde yarı sahada çift kale maç yapan Zonguldak Kömürspor, soğuma hareketleri ile idmanı noktaladı.

KEYİFLİ İDMAN

Son 2 haftada 4 puan kazanan kırmızı-lacivertli takım, dünkü idmanda oldukça moralli gözüktü. Alt sıralarla puan farkının kapanmasına ve bununla birlikte Play-Off potasıyla da puan farkının açılmasına izin vermeyen Zonguldak Kömürspor’da idman bir hayli keyifli geçti. Kırmızı-lacivertliler Şenol Demir ve yardımcılarının da katıldığı 5’e 2 top kapma çalışmasında oldukça eğlenceli anlar yaşadı.

Rakip kayıplarda

Zonguldak Kömürspor’un Pazar günü konuk edeceği Hacettepespor, ligde zor günler geçiriyor. Son 3 maçını kaybeden Başkent takımı, 18 puanla 17’inci sırada yer alıyor.

***************

Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor,  21’inci haftada sahasında Hacettepespor’u konuk edecek. Pazar günkü bu mücadele öncesi başkent temsilcisi Hacettepespor ligde zor günler geçiriyor. Son 3 haftada aldığı yenilgilerle düşüşünü sürdüren Ankara takımı, grupta düşme tehlikesi ile karşı karşıya. 18 puanı bulunan Hacettepespor, 17’inci sırada haftaya giriyor.

3’TE SIFIR ÇEKTİ

Hacettepespor, Zonguldak Kömürspor maçı öncesi oynadığı son 3 maçını da kaybetti.  17’inci haftada Konya Anadolu Selçuluspor’a 2-0 yenilen Hacettepe, 18’inci haftada Nazilli Belediyespor’a tek golle mağlup oldu. 19’uncu haftada karşılaşacağı İstanbulspor maçı ertelenen Hacettepespor, geçtiğimiz hafta sonu Tepecikspor’a 1-0 yenildi.