Ereğli Belediyespor iç saha maçlarını oynadığı Beyçayır Sahası’nı rakiplerine dar ediyor

ÇIKIŞ YOK

Eflatun-beyazlı takım, iç sahada kaybetmiyor. Son lig maçında Beyçayır Sahası’nda Akçakocaspor’u konuk eden Ereğli, rakibini 5-2 yenerek, evinde yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı. Eflatun-beyazlılar, bir haftalık aranın ardından gelen galibiyetle puanını 15 yaptı.

 

*************

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyespor, iç saha performansıyla dikkat çekiyor. 10’uncu haftası geride kalan grupta, 5 iç saha maçına çıkan Eflatun-beyazlı takım,  yenilgi almadı. Ereğli Belediyespor, Pazar günü sahasında Akçakocaspor’u konuk etti. Eflatun-beyazlı takım, bu maçla birlikte iç sahadaki 5’inci maçını geride bıraktı. Daha önce oynadığı 4 iç saha maçında 2 beraberlik ve 2 galibiyet elde eden Ereğli,  Akçakocaspor’u 5-2 yenerek galibiyet sayısını üçe çıkardı.

BEYÇAYIR’DA 2 BERABERLİK VE 3 GALİBİYET ALDI

Ereğli Belediyespor hiç galibiyet alamadığı ilk 5 haftada dahi evinde seyircisinin de desteğiyle yenilgi almadı. Eflatun-beyazlı takım, ligin 2’nci haftasında evinde ilk maçını Zeytinburnuspor’a karşı oynadı. Bu maçı 0-0 beraberlikle kapatan Ereğli, iç sahada ki bir sonraki maçta Beyköy Belediyepsor ile yine golsüz berabere kaldı. Evinde ki üçüncü maçında Bağcılarspor’u konuk eden Ereğli, mücadeleyi 1-0 kazanarak ilk galibiyetini ve ilk golünü attı. 8’inci haftada sahasında lider Modafenspor ile karşılaşan eflatun-beyazlı takım, sahadan tek golle galip ayrılarak rakibinin yenilmezlik unvanına son vermişti. Ereğli Belediyepsor son maçta Beyçayır Sahası’nda Akçakocaspor’u 5-2 yenerek, 5’inci iç saha maçında üçüncü galibiyetini aldı.  Ereğli bu maçlarda 7 gol atarken, kalesinde 2 gol gördü.

Toplamda 8 maçtır kaybetmiyor

Eflatun-beyazlılar, geçtiğimiz sezon 28 Şubat 2016 tarihinde oynanan Paşabahçespor maçından sonra oynadığı 3 iç saha maçını da kaybetmedi. Eflatun-beyazlılar böylelikle geçtiğimiz sezonla birlikte toplamda 8 iç saha maçında yenilgi almadı.

Eren ARSLANYILMAZ