EFLATUN-BEYAZLILARIN HOCASI İSMAİL YALÇIN, “ZEYTİNBURNUSPOR’U YENECEĞİZ” DEDİ VE EKLEDİ

 ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

 *** 2’nci hafta Zeytinbunuspor ile kozlarını paylaşacak Ereğli Belediyespor,  sahasında konuk edeceği rakibini  yenerek ilk haftayı telefi etmek istiyor.

*** Takımın deneyimli çalıştırıcısı İsmail Yalçın, bir yenilgiyle her şeyin sonu olmadığını belirerek, “Zeytinburnuspor maçıyla çıkışa geçeceğiz” yorumunda bulundu

 ************

 Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyespor, yeni sezona Keçiören Bağlumspor yenilgisiyle başladı. İkinci hafta mücadelesinde Zeytinburnuspor 1957 ile karşılaşacak Eflatun-beyazlı takım, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

İlk haftayı yenilgiyle tamamlayan Ereğli, sezona galibiyetle başlayan Zeytinburnuspor karşısında 3 puan hedefliyor. Dünkü  idmanda oyuncularına moral vererek galibiyet aşılayan Antrenör İsmail Yalçın bu maça telafi gözüyle bakıyor.

“TELAFİSİ OLACAK BİR İLK HAFTAYI KAPATTIK”

Oyuncularını zorluk derecesi yüksek maça motive eden İsmail Yalçın da galibiyete fazlasıyla inanıyor. Deneyimli hoca, saha ve seyirci avantajını kullanmak istediklerini söyleyerek, “İlk hafta Ankara’da kötü futbol oynadık. Puansız kapattığımız ilk haftanın ardından, sahamızda oynayacağımız Zeytinburnu maçı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yenilgi her şeyin sonu değil.  Telafisi olacak bir ilk haftayı kapattık. Daha çok maçımız var. Bu sebeple konsantrasyonumuzu bozmadan Zeytinburnu maçına hazırlanıyoruz. Ben futbolcularıma güveniyorum. Başarılı olacağız.  Zeytinburnuspor maçı çıkışımız olacak. ” Dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 Moral bozmak yok. Futbolda kaybetmek de var kazanmakta….

 YÖNETİMDEN MORAL

Ereğli Belediyespor yönetimi, ilk haftada yenilen takımı ilk hafta çalışmasında yalnız bırakmadı. Teknik heyete ve futbolculara moral ziyareti yapan yönetim, futbolda her sonucun olduğunu,  söyleyerek “Kaybetmekte var kazanmakta. Bizler size güveniyoruz. Sakın moral bozmak yok. Uzun bir yolumuz var. Başarılı olacağınıza inanıyoruz” şeklinde konuştular.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Kozlu deplasmanda, Ereğli evinde

 Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta 2’nci hafta programını açıkladı. İlk haftayı puan kayıplarıyla kapatan temsilcilerimizden Kozlu Belediyespor İstanbul deplasmanında Modafenspor ile Ereğli Belediyespor sahasında Zeytinburnuspor 1957 ile karşılaşacak. Kozlu 1 Ekim Cumartesi günü, Ereğli 2 Ekim Pazar günü mücadelelerini verecek.

1 EKİM CUMARTESİ 2016

15:00-Alemdağ Stadı: Modafen Spor-Kozlu Belediyespor           

15:00-Eskişehir Atatürk Stadı: Kurtuluşspor-Beyköy Belediyespor          

2 EKİM PAZAR 2016

15:00-Akçakoca İlçe: Akçakocaspor- Eskişehir Yunusemrespor 

15:00-Beyçayırı Stadı: Kdz.Ereğli Belediyespor-Zeytinburnu 1957            

15:00-Karaçayır Sentetik: Geredespor-Keçiören Belediyesi Bağlumspor              

15:00-Alemdağ Stadı: Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor- Bartınspor 

15:00- Saray Stadı: Pursaklar Bld.Spor-Bağcılarspor

KOZLU GALİBİYETE KİLİTLENDİ

 Kozlu Belediyespor, Cumartesi günü konuk olacağı Modenspor maçı için galibiyete kilitlendi.

 ***************

Kozlu Belediyespor, sahasında Pursaklar Belediyespor ile golsüz berabere kalarak ilk haftayı 1 puanla kapattı. Saha ve seyirci avantajını lehine çeviremeyerek 2 önemli puan kaybeden yeşil-beyazlılar, 2’nci haftada güçlü rakibi Modafenspor ile karşılaşacak. Deplasmanda oynanacak maç için çalışmalarına başlayan Kozlu’da tek hedef galibiyet. İstanbul deplasmanında 3 puanla dönmeyi planlayan yeşil-beyazlılar, gelecek haftalara daha umutlu bakmayı hedefliyor.