ZONGULDAKLI SPORCU ŞİRİN ALPTEKİN,  MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ 

ÇOK ‘ŞİRİN’ HAREKETLER BUNLAR 

Taekwondoda milli gurur… 19 yaşında ki bayan taekwondocu Şirin Alptekin, Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda ay-yıldızlı formayı giyecek. 11-14 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek organizasyonda ilk kez milli takım adına boy gösterecek Şirin, ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için yoğun bir şekilde çalışıyor 

***************

 

Zonguldak taekwondo camiası Şirin Alptekin’in gururunu yaşıyor. 19 yaşındaki genç sporcu, bu yıl katıldığı organizasyonlardaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekerek milli takıma davet edildi. Bayan taekwondocu,  11-14 Şubat tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenecek Uluslar arası Türkiye Açık Taekwondo turnuvası ay-yıldızlı formayı giyecek.

Şampiyonlarda başarılı performanslarıyla dikkatlerine üzerine çeken ve takibe alınan Zonguldaklı sporcu Şirin Alptekin, ilk kez milli takımdan davet aldı. Büyükler kategorisinde +73 Kg tatamiye çıkacak olan Şirin Alptekin, antrenör Sevcan Çiçek yönetiminde, Site Spor Salonu’nda yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.  Ay yıldızlı forma altında mücadele edecek olan Alptekin, turnuvada ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

 “AZMİN KARŞILIĞINI MİLLİ TAKIMA SEÇİLEREK ALDI”

Sporcusunun Şampiyonlarda birbirinden güzel maçlar çıkardığını söyleyen, başarılı taekwondo antrenörü Sevcan Çiçek, “ Şirin gerçekten iyi bir sporcu. Şampiyonlarda bir birinden güzel maçlar çıkardı. Uzun zamandır da milli takım antrenörleri tarafından takip ediliyordu. Sonunda azmin karşılığını milli takıma seçilerek aldı. Gerçekten umut vadeden bir sporcu. Onun içinde ay yıldızlı forma altında mücadele etmesi ayrı bir gurur. İnşallah bu turnuva da birbirinden güzel maçlar çıkararak ülkemizi ilimizi en iyi şekilde temsil edecek. Bizlere desteklerini esirgemeyen Yıldız Gençlikspor Kulübümüze ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’a çok teşekkür ediyoruz ” dedi.

 

Emre Can BAYRAM