Zonguldak Kömürspor, şampiyonluk yolunda zorlu bir engelle karşı karşıya… Kırmızı-lacivertli takım 1’inci Grubun 20’inci haftasında Çorum Belediyespor’un konuğu olacak. Haftaya 31 puanla 5’inci sırada giren Çorum Belediyespor, sahasında oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. İç sahada oynadığı 10 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlik elde eden Çorum Belediyespor, grupta Play-Off’ların güçlü adayı arasında yer alıyor. Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor şampiyonluk yarışında kaza yaşamamak için Çorum karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.

ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR

Her iki takımında puantaj da bulunduğu durum nedeniyle zorlu geçmesi beklenen  90 dakika öncesi temsilcimiz Zonguldak Kömürspor maçın hazırlıklarını dünde sürdürdü. Kırmızı-lacivertli takım, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde ısınma koşularıyla başlayan idmanın ana bölümünde çift kale maç yapıldı. Terzi, Çorum Belediyespor maçının provası şeklinde geçen çift kale maçta sahaya sürmeyi planladığı oyuncuları as kadroda oynattı.

Son alınan Gaziosmanpaşaspor galibiyetiyle morallenen ve şampiyonluk inancını arttıran kırmızı-lacivertli futbolcular çift kale maç oldukça hırslı gözüktüler. Futbolcuların istekli hali Teknik Direktör Cahit Terzi’nin yüzünü güldürdü.

“KAZANAN BİZ OLACAĞIZ”

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktör Cahit Terzi, futbolcularına güvendiğini karşılaşmadan 3 puanla döneceklerini belirterek, “Gaziosmanpaşa galibiyeti hem bizi yarışta tuttu hem de morallendirdi. Şimdi bu moral ve özgüvenle Çorum karşısına çıkacağız. Zor bir deplasman maçı olacak.  Biz maça hazırız. Oyuncularıma güveniyorum. Karşılaşmayı kazanacağız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 Keleş atandı

MHK,  Zonguldak Kömürspor ile Çorum Belediyespor arasında oynanacak maça Şırnak bölgesi Ulusal Hakem Ramazan Keleş’i atadı. 8 Şubat Pazar günü Dr.Turhan Kılıççıoğlı Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Keleş’in yardımcılıklarını Mehmet Uğur Alptekin ile Sezgin Altun yapacak.