Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor teknik adamı Barış Şeref, Çorum FK karşısında alınan galibiyet başta olmak üzere Çarşamba günü saat 13.00’da deplasmanda oynanacak olan Kocaelispor maçını değerlenirdi.  
Teknik adam Barış Şeref, "Çorum FK karşısında iyi bir maç oldu. Ancak hakemin kötü yönetimine rağmen, Hep takdir-i ilahi dedik. Ama bu kez galip geleceğimizi biliyordum. Golü attık ve işi bitirdik" dedi. 
Şeref ayrıca deplasmanda oynayacakları Kocaelispor maçından da puan ve puanlar almak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 

Hep takdir-i ilahi dedik
 
Çorum FK maçında son dakikada Hakan Çevik’in frikik golü ile maçı 1-0 kazandıklarını belirten Şeref, "Denk bir takımdı. İyi bir maç oldu. Ama böyle kötü bir hakem olamaz. Kendisine ‘Bizi burada mahvettin’ dedim. Her maçı olduğu gibi bu maçı da çok istedik. Ama önceki maçlarda sürekli bir şeyler oldu ve galip gelemedik. Hep takdir-i ilahi dedik. Ama bu kez galip geleceğimizi biliyordum. Golü attık ve işi bitirdik. Bu işte çok çalışmak, çok istemek önemli. Bunları yapınca iş bitiyor zaten" dedi.

Kazanmaya gidiyoruz

Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Kocaelispor maçını da değerlendiren Şeref, "Çorum FK’dan aldığımız bu galibiyeti Kocaelispor deplasmanında süslememiz gerek. Orada puan ya da puanlar alarak Zonguldak’a dönmek istiyoruz. Bu maçın hazırlıklarını tamamladık. Yarın maçın yapılacağı yere hareket edeceğiz. Ardından ise Çarşamba günü oynayacağımız maçın başlama saatini bekleyeceğiz. Ne yapıp edip bu maçtan puan ve puanlarla ayrılarak Zonguldak’a huzurlu gelmek istiyoruz" dedi.