Eski tribün liderlerinden Kanat Tan’ın sosyal medya da başlattığı “Stadyum İstemiyoruz” kampanyası çığ gibi büyümeye devam ediyor. Yediden yetmişe herkesin destek verdiği “Stadyum İstemiyoruz” kampanyası yurt içi ve yurt dışından videolar çekilerek destekler veriliyor.

Halkınsesi Gazetesine kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan Kanat Tan, önemli isimlerinde bu kampanyaya destek vereceğini söyleyerek, “Stadyum İstemiyoruz” kampanyasını, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a seslerini duyurana kadar devam edeceklerini vurguladı. 

 “Türkiye’nin ilk vilayeti olan Zonguldak inşallah yeni modern bir stadyuma kavuşacak”

Kanat Tan, bu kampanyayı başlatma sebebinin ise, Türkiye’nin ilk vilayeti olan Zonguldak’ın yeni modern bir stadyum hakkettiğini söyleyerek,” Yıllarca önce Zonguldakspor’da top oynadım. Kale arkalarında top toplayıcılık yaptım. Bir sezon sakatlık geçirdim. Sonra da futbolu bırakmak zorunda kaldım. Bu takımı gönülden sevdim. Zonguldakspor benim çocukluk aşkım.  Ardından Gazipaşalılar tribününü kurduk. Tribün sevgisini taraftarlarımıza yaydık.  İş sebeplerimden dolayı İstanbul’a yerleştim. Ama hep bir ayağım Zonguldak’ta oldu. Sonra bu bir türlü yapılmayan bu stadyuma tepkisiz kalamadım.  Sosyal medya aracılığıyla “Stadyum İstemiyoruz” şeklinde bir video çekerek sesimizi duyurmaya çalıştım. Ardından taraftarlarımızda yurt içinden yurt dışından videolar çekerek destek verdiler. Hepsinden Allah razı olsun. Bu stadyum istemiyoruz kampanyasını, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan sesimizi duyana kadar devam edeceğiz. Bu kampanya ya ünlü isimler de destek verme sözü verdiler. İlerleyen günlerde ulusal kanallarda da bu kampanya çıkacak. İnşallah Türkiye’nin ilk vilayeti olan Zonguldak yeni modern bir stadyuma kavuşacak.”

Emre Can BAYRAM