TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un altyapı çalışmaları antrenör Muhammet Şafak ve Sadettin Birinci yönetiminde devam ediyor. Minik elmaslar, 26-29 Ekim tarihleri arasında Aydın’ın Kuşadası İlçesinde yapılan Cumhuriyet Kupasına katıldı. Turnuva’da 2007, 2008, 2009 ve 2010 doğumlu sporcular forma giydi.

Daha önce de Türkiye çapında bir çok turnuvaya katılarak ilimizi başarıyla temsil eden minik elmaslar bu kez Cumhuriyet kupasında ses getirdi. Minik elmaslar, Kasımpaşa, Samsunspor, Altınorduspor, Sivasspor, Akhisarspor, Ankara Gençlerbirliğispor, Göztepespor, ve Denizlispor gibi Türkiye’nin bir çok köklü kulüplerinin yer aldığı turnuva da forma giyme şansı yakalayarak tecrübe edindi.

‘’Bizim açımızdan turnuva verimli geçti’’

Zonguldak Kömürspor’un altyapı antrenörü Muhammet Şaffak, turnuvanın kendileri için verimli geçtiğini söyleyerek, ‘’Cumhuriyet kupası verimli geçti. Kasımpaşa, Samsunspor, Altınorduspor, Sivasspor, Akhisarspor, Ankara Gençlerbirliğispor, Göztepespor, ve Denizlispor gibi Türkiye’nin bir çok köklü kulüplerini ile maç yapma fırsatı yakalayarak tecrübe edindik. İnşallah bu şekilde turnuvalara katılarak ilimizi temsil etmeye devam edeceğiz’’dedi.

Emre Can BAYRAM