Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Zonguldak Kömürspor, tüm yurtta coşkuyla kutlanan Cumhuriyetin 90’ıncı yaşını unutmayarak, tüm spor camiasının ve ulusun Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında seyircisinden yoksun çıktığı Gebzespor karşılaşmasını kazanarak, grup ikinciliğine yükselen ve moral bulan Zonguldak Kömürspor, bir günlük molanın ardından çalışmalarına başladı. 3 Kasım Pazar günü oynayacakları zorlu Sultangazispor maçının hazırlıklarına Fener Sahası’nda start veren kırmızı-lacivertliler, günün anlam ve önemine yakışır davranış sergiledi. Cumhuriyetimizin 90’ıncı yaşını kutladığımız gün, Zonguldak Kömürspor, dünkü idman öncesi Türk Bayrağı açarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Zonguldak Kömürspor’un Teknik Direktörü Cahit Terzi, Cumhuriyet’in 90’ıncı Yılı nedeniyle şunları söyledi: “Büyük Türk Milleti, şanlı tarihinin belli dönemlerinde birçok zorluğa türlü fedakârlıklarla göğüs germiş, en zor badirelerden azmi ve inançla verdiği üstün mücadele neticesinde alnının akıyla çıkmasını bilmiştir. Bundan 90 yıl önce büyük mücadelelerden sonra Cumhuriyet ilan edilerek Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur. Bugün bizler, bu topraklar üzerinde ay yıldızlı al bayrak altında özgürce yaşayabiliyorsak bunu o kahramanlara borçluyuz. Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm  Zonguldak  halkının tüm spor camiasının ve ulusun 29 Ekim Cumhuriyet

Eren ARSLANYILMAZ