Zonguldak Kömürspor’un taraftar grubu Genç Zonguldak tribün lideri Gökhan Çüteli bugün 50 kişilik taraftar grubuyla birlikte Ak Parti binasına giderek Belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Tribün Lideri Çüteli, meclis üyeliği başvurusunu Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’a teslim etti. Çüteli’nin belediye meclis üyeliği başvurusunda bulunurken, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’de yer aldı.

Gökhan Çüteli; ‘’Zonguldak Belediyesini Ak Parti Belediyesi olarak değiştirmek istiyoruz’’

Genç Zonguldak tribün lideri Gökhan Çüteli,hedeflerinin Zonguldak Belediyesini Ak Parti belediyesi yapmak olduklarını söyleyerek,’’Bu zamana kadar bir siyasi kimliğimiz yoktu. Ama Ak Parti Belediye Başkanı Adayımız Selim Alan’la beraberiz. Ak Parti İlçe Başkanımız Mustafa Çağlayan’la beraber sürekli partimizin arkasındaydık. Tribün liderliği yaptığımız için diğer siyasi parti görüşlü arkadaşlarımızla beraber her hangi bir siyasi oluşumumuz yoktu. Ama Ak Parti’nin her zaman yanındaydık. Eğer bize görev verilirse Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan’la beraber elimizden geleni yapacağız. Nasipse Zonguldak Belediyesini Ak Parti Belediyesi olarak değiştirmeyi planlıyoruz’’dedi.

Mustafa Çağlayan; ‘’Çüteli genç ve dinamik bir arkadaşımız’’

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan,Çüteli’nin genç ve dinamik biri olduğunu ifade ederek, ‘’ Arkadaşımız Gökhan Çüteli belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Genç bir arkadaşımız. Biliyorsunuz ki bizim belediye başkanı adayımızda genç. Enerjik biri. Dinamik biri. Gökhan beyi de geçmişten beri tanıyoruz. Sizlerle beraber tribünde her zaman Zonguldak’ın sosyal olgularında eli taşın altına koymuş,  sosyoliteden hiçbir zaman vazgeçememiş, her sorunundan ilgilenmeye çalışmış ve sizlerle beraber güzel mesajlar vermiş bir arkadaşımız. Kendisine hayırlı olsun diyoruz’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM