Zonguldak Gençlik Merkezispor bayan futbol takımında forma giyen 18 yaşında genç oyuncu Dilan Dadandı, 3.Lig ekibi Kastamonuspor’a transfer oldu.

Bayanlar 3.Lig temsilcimiz Zonguldak Gençlik Merkezispor’da yetişen ve 5 yıldır forma giyen genç sağ açık oyuncusu Dilan Dadandı, 3.Ligin yeni ekiplerinden Kastamonuspor’la anlaştı. Genç oyuncu bugün lisans işlemlerini hallederek Kastamonuspor kadrosuna dahil oldu. Genç sağ açık oyuncusu Dilara Dadandı bu sezon, Kastamonuspor, forması altında Zonguldak Gençlik Merkeizspor’un rakibi olacak.

“İlimizi, il dışında en iyi şekilde temsil edecek”

Zonguldak Gençlik Merkezispor’un başarılı antrenörü Selim Oral, amaçlarının futbolcu yetiştirmek olduğunu söyleyerek, “ Amacımız futbolcu yetiştirmek. Biz görevimizi yaptık. Oyuncumuz Kastamonu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Yüksek Okulunu kazandı. Dilan’da bunlardan bir tanesi. İnanıyorum ki ilimizi il dışında en iyi şekilde temsil edecek. Başarılar diliyorum. Oyuncular transfer olacak ki alttan yeni nesil yetişsin. Bu sezon giden oyuncularımızın yerine 2001, 2002 ve 2003 doğumlu altyapıdan gelen oyuncular oynayacak. Eminim ki onlarda ilimizi en iyi şekilde temsil edecek. Bizler onların geleceği için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ”dedi. 

Emre Can BAYRAM