KARAGÜMRÜK GALİBİYETİNİ DARICA MAÇIYLA SÜSLEMEK İSTİYORUZ

9 yıldır Zonguldak Kömürspor forması giyen tecrübeli sağ bek oyuncusu Burak Can Et, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Darıca Gençlerbirliğispor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un sağ bek oyuncusu Burak Can Et, Karagümrük karşısında aldıklarını galibiyeti Darıca’da devam ettirmek istediklerini söyleyerek, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

‘’Karagümrük maçında oynanan futboluDarıcada devam edecek’’

Zonguldak Kömürspor’un sağ bek oyuncusu Burak Can Et,  Karagümrükspor maçında iyi bir oyun sergilediklerini söyleyerek, ‘’ Karagümrükspormaçında gerçekten iyi bir futbol ortaya koyduk. İyi mücadele ettik ve sonucunda da hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Bu futbolun devamını Darıca maçında da devam ettirmek istiyoruz. Karagümrük maçında aldığımız 3 puanıDarıcada süslemek istiyoruz.Kazanacağımızı düşünüyorum bizden iyi takım değiller, biz iyi olduktan sonra hangi takım olursa olsun bizim için önemi yok. Her şey bizim elimizde. Bu maddi imkansızlıklara rağmen gösterilen özveri takdirlik’’dedi. 

‘’En kısa zamanda eski Burak tekrar geri dönecek’’

En kısa zamanda eski Burak’ın tekrar geri döneceğini ifade eden Et, ‘’Uzun bir sakatlık sürecinden geçtim. Şuanda çok iyiyim. İnşallah her geçen gün daha iyi oluyorum. Daha iyiye gitmek için çalışmaya devam ediyorum. En kısa zamanda eski performansıma kavuşacağım. Bunun içinde çalışmalarım devam ediyorum. Hocam ve teknik heyet bana güveniyor. Bende takımım için daha çok çalışarak eski günlerime döneceğim. İnşallah en kısa süre içerisinde herkes eski Burak’ı tekrar görecek’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM