DARICI MAÇINDAN PUAN ALAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Darıca Gençlerbirliği değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, Darıca maçının zor bir maç olacağını söyleyerek, deplasmanda puanla dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

‘’Darıcı maçı zor bir maç olacak’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli oyuncusu Mert Caymaz, Darıca deplasmanın zor olacağını belirterek ‘’Hafta sonunda deplasmanda Darıca ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Onlarda alt sıralardan kurtulmak istiyorlar. Bir çıkış arıyorlar. Bizde  üst sıralara tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. Biz deplasmandan  puanla dönmek için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz şeklinde konuştu.

‘’İyi motive olduğumuz takdirde kazanamayacağımız maç yok’’

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, Karagümrük maçına iyi motive olduklarını söyleyerek, ‘’İki hafta önce oynadığımız Konya Anadolu Selçuk maçına iyi motive olamadık. Ancak geçen hafta oynadığımız Konya maçına  iyi motiveolduk. İyi hazırlandık ve güzel bir galibiyet alarak gücümüzü gösterdik. İyi motive olduğumuz  zamankazanamayacağımız maç, yenemeyeceğimiz rakip yok’’diye konuştu. 

‘’Maddi sıkıntılar olduğu için iyi motive olamıyoruz’’

Maddi  sıkıntı olduğu için iyi motive olmadıklarını ifade eden Caymaz, ‘’Bizim takım motive olduğu zaman iyi bir takım.  Hocalarımız ve takım kaptanı olarak biz arkadaşlarımızı elimizden geldiğince motive  etmeye çalışıyoruz. Ama maddi anlamda sıkıntı olduğu için  motive olmaları biraz zor oluyor. Biz  motive olmada büyük sıkıntılar yaşıyoruz.  Nerde ise ilk yarının ortalarına geldik. Maddi sıkıntılar devam ediyor.İnşallah buna bir çare bulunur. Çare bulunursa iyi motive olup başarılı oluruz. Oyuncu arkadaşlarımızın kafalarının rahatlaması lazım. Onun için  bir an önce  sıkıntıların çözülmesini bekliyoruz’’dedi.  

Emre Can BAYRAM