Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Kdz. Ereğli Belediyespor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde iç ve dış transfer 10 oyuncu ile prensip anlaşmasına varan eflatun-beyazlı takım, transferde yeniden atağa kalktı.  Kdz. Ereğli Belediyespor, Sultanbeyli Belediyespor’dan 27 yaşındaki stoper Erol Durbakan ile prensip anlaşmasına vardı.
Eflatun-beyazlı yönetim Taner Demirbaş’ın raporu doğrultusunda işe ilk olarak iç transfer ile başladı. Yönetim şuana kadar Demirbaş’ın takımda görmek istediği kaptan İbrahim Arıkan, kaleciler Safa Sakıpcan ve Sayit Kaymaz,  Oğuz Yalçın, Uğur Aydın Tunca ve Gökhan Kuloğlu ile yeniden anlaştı.
İç transferde bu isimler ile nikah yenileyen Kdz. Ereğli Belediyespor dış transferde Tekirdağspor’dan 27 yaşındaki  orta saha oyuncusu Ergin Ersin, Gebze Sultanorhanspor’dan kaleci İlker Engin ile sol bek Erhan Şimşek’i ve Kütahyaspor’dan sağ bek İlhan Aydın’ı kadrosuna kattı.
Transferin hızlı takımı Kdz. Ereğli Belediyespor,  temasta olduğu Erol Durbakan ile  bir görüşme gerçekleştirdi. Eflatun-beyazlı yönetim, Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’ta şampiyon olan Sultanbeyli Belediyespor’un stoperi Erol Durbakan’ı ilçeye davet etti. Görüşmeler sonucunda taraflar her konuda anlaştı. Oyuncu ile prensip anlaşmasına varan Kdz. Ereğli Belediyespor, önümüzdeki günlerde işi resmiyete dökecek.
Eflatun-beyazlı takımın kadrosuna kattığı  Erol Durbakan geçtiğimiz sezon Sultanbeyli Belediyespor’da şampiyonluk yaşadı. 9’uncu Grup’ta mücadele ettiği Sultanbeyli Belediyespor’un 3’üncü lige çıkmasında büyük rol oynayan savunma oyuncusu, 25 maça çıktı ve 1 gol attı.

 BARIŞ YILMAZ SESLERİ

Öte yandan Kdz. Ereğli Belediyespor, 2011-2012 sezonunda Zonguldak Kömürspor formasını giyen Barış Yılmaz ile görüşme halinde.  Geçtiğimiz sezon Torulspor’da forma giyen forvet oyuncusu bugün-yarın ilçeye gelerek yönetimle görüşecek.

 Eren ARSLANYILMAZ