ZONGULDAK MESLEKİ TEKNİK VE ANADOLU LİSESİ, ÜST ÜSTE 4’ÜNCÜ KEZ ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI

DEĞİŞMEZ ŞAMPİYON

 

Liseler arası Genç Erkekler  Futbol İl Birinciliği’nde şampiyon değişmedi. Son 3 yılın şampiyonu Zonguldak Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi,  dün oynanan final maçında Karaelmas Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ni 1-0 yenerek,  kupanın sahibi oldu.

*******************

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen genç Erkekler Futbol İl Biriciliği sona erdi. Merkez ve İlçelerde eğitim-öğretim veren onlarca okulun katılımıyla düzenlenen ve büyük bir çekişmenin sahne olduğu il birinciliğinde dün final heyecanı yaşandı. Grup ve eleme maçlarının ardından adlarını finale yazdıran Zonguldak Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile Karaelmas Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi kozlarını paylaştı.

EMİRHAN ŞAMPİYONLUĞU GETİRDİ

Fener Sahası’nın ev sahipliğinde oynanan mücadelede her iki takımda önemli ataklardan yararlanamadı. Karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında  Zonguldak Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi oyuncusu Emirhan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından üstünlüğünü maç sonuna taşıyan Zonguldak Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak şampiyonluğunu lan etti. Maç sonu şampiyon takım teknik heyeti ve futbolcuları büyük sevinç yaşadı.

ÜST ÜSTE 4’ÜNCÜ ŞAMPİYONLUK

2016-2017 eğitim-öğretim sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Zonguldak Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, son 4 yıla damgasını vurdu. Üst üste 4’üncü şampiyonluğunu yaşayan Zonguldak Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, okul yönetimini gururlandırdı.

3’ÜNCÜLÜK KUPASI EREĞLİ’YE GİTTİ

İl Birinciliği’nin üçüncülük-dördüncülük maçında Ereğli Merkez Anadolu Lisesi-Kozlu Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi karşılaştı. Mücadeleden 1-0 galip ayrılan Ereğli takımı 3’üncülük kupasını müzesine götürdü.

Kupalar sahiplerini buldu

Final maçlarının ardından  Şampiyon olan Zonguldak Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile dereceye giren takımlar düzenlenen törenle kupalarını aldı. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı İlkay Güner ile Ulusal Gözlemci Erol Pesen verdi

Emre Can BAYRAM