Zonguldak 2’nci Amatör Küme Merkez Grubu’nda Zonguldak Belediyespor, puansız son sıradaki Karamanspor’u 4-2 mağlup etti.

 

Uzun bir aranın ardından liglere dönüş yapan Zonguldak Belediyespor, ‘burada kalıcı değilim’ mesajı vermeye devam ediyor. İlk 4 haftada topladığı 7 puanla averajla da olsa 2’nci sırada bulunan Belediyespor, 5’inci haftada puansız son sıraya demir atan Karamanspor’u ile mücadele etti.

Maça hızlı bir giriş yapan Belediyespor, 3’üncü dakikada Mehmet Demir’le 1-0 yakalasa da Karamanspor bu gole 5’inci dakikada Başar’la cevap verdi ve skor 1-1’e geldi. Gollü bir maç olacağının sinyalleri daha ilk dakikalardan verildi. Bu kez 7’inci dakikada Mehmet Demir, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: (2-1) İlk yarı Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıya da hızlı başlayan mavi-beyazlı takım, 50’inci dakikada Mehmet Demir’in golüyle 3-1’i buldu. Tersaneli Mehmetcan, 67’de Belediyespor’lu Miraç’ın hatasından farkı bire indirdi: (3-2) bu golden 1 dakika sonra maçın yıldızı Mehmet Demir, yine sahneye çıktı ve dördüncü golü atarak skoru 4-2’ye getirdi. Kalan dakikalarda ne Karamanspor’un fakı eritme çabaları nede Belediyespor’un farkı açma çabaları sonuç vermeyince karşılaşma 4-2 sona erdi. Belediyespor, bu galibiyetle puanını 10 yükselti.

 Eren ARSLANYILMAZ

 SAHA: Fener

HAKEMLER: Umut Altan **, Barış Bilen **, Uğur Karabulut **

KARAMANSPOR: Ersan *, Soner **,Ferhat **, Erkut *(Dk.70 Tuncay *), Onur **, Samet **, Başar **, Mehmetcan **, Gökay *(Dk.70 Uğur *), Taner *(Dk.55 Ayhan *), Emrah **

ZONGULDAK BELEDİYESPOR: Nevzat **, Mücahit ***, Yasin ***,Emrah ***, Oğuzhan **(Dk.70 Burak Sağır *), Metin **(Dk.55 Ceyhun *), Mehmet Demir ****, Miraç **, Burak Keserli **(Dk.80 Hüseyin *), Hakan ***, Uğur ***

GOLLER: Dk.3-7-50-68 Mehmet Demir (Zonguldak Belediyespor), Dk.5 Başar, Dk.67 Mehmetcan (Karamanspor)