5 Haziranda yapılan Amatör Spor Kulüpleri Federasyon seçiminde başkanlık koltuğunu Tahir Buyurucudan devralan Kemal Demir destek turuna devam ediyor. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir ve yönetimi destek turu kapsamında dün Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Altunu ziyaret etti.
“Amatör Spor Kulüplerini kalkındırmak için mücadele edeceğiz” Amatör Spor Kulüpleri kalkındırmak amacıyla destek turuna çıktığını söyleyen Demir; “5 Haziran’da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimi oldu. Seçimde bayrak yarışı bize devredildi. Seçimin ardından Kamu Kuruluşlarını siyasi partilerini gezerek Amatör Spor Kulüplerini nasıl kalkındırırız diyerek destek turuna çıktık. Bugün ki ziyaretimizi size gerçekleştirdik. Kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah hep beraber Amatör Spor Kulüplerini bir yere getirmek için mücadele edeceğiz. Bunun içinde sizin yardımlarınızı tecrübelerinizi beklemek için sizi ziyaret ettik.
“Amatör Spor Kulüplerinin yaşayabilmesi için maddi kaynak önemli” CHP İl Başkanı Ahmet Altun, “5 Haziran Amatör Spor Kulüpleri Federasyon seçimlerinin ardından başkanlık koltuğuna oturan Kemal Demir ziyaretimize gelmiştir. Bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben Zonguldak Gençlik gibi birçok kulüpte görev aldım 1980 yılları arasında. Amatör Spor Kulüplerinin yaşaya bilmesi için maddi kaynak çok önemli. Bizlerde karınca kararınca damlaya damlaya destek vermesi gerekiyor. Biz İl ve İlçe olarak elimizden gelen desteği yapmaya çalışacağız.
Emre Can BAYRAM