Şenol Demir, Tepecikspor maçının taktik idmanında şut çalışması yaptırdı

DEMİR’DEN VUR EMRİ

Tepecikspor maçı hazırlıkları Kozlu’daki sentetik sahada sürdüren Zonguldak Kömürspor, günü taktik çalışma ile noktaladı. Yarı sahada çift kale maçın ardından son bölümde şut çalışması yapan kırmızı-lacivertli takımda Teknik Direktör Şenol Demir, futbolcularına Tepecik maçında kaleyi gördükleri anda şut çekmelerini istedi.

*********************

 Zonguldak Kömürspor Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Tepecikspor maçı hazırlıklarını dünde sürdürdü.  Maçın oynanacağı Esenyurt Stadı zemininin sentetik olması nedeniyle Salı gününden itibaren Kozlu Sahası’nda idmanlarını yapan Zonguldak Kömürspor, taktik bir çalışma yaptı. Isınma hareketleri ile başlayan idman yarı sahada çift kale maç ve ardından şut çalışması ile devam etti.

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, bu çalışmada oyuncularından daha isabetli şutlar çıkarmalarını istedi. Demir ayrıca, hafta sonu oynanacak Büyükçekmece Tepecikspor karşısında kaleyi gördükleri anda şut çekmelerini istedi.

 TEPECİK MAÇINI KAZANARAK TELAFİ EDECEĞİZ

 Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir idman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kırmızı-lacivertlilerin hocası Tepecik maçına telafi gözüyle baktıklarını söylerken, sakatlıkları bulunan oyuncuları hakkında bilgi verdi.  İstanbulspor yenilgisinin dünyanın sonu olmadığı düşüncesine sahip olan Demir, “Kendi sahamızda yenildik ama Lig daha devam ediyor. İyi oynadığımız müsabakayı kaybettik. Tabi ki üzüntüsü var ama telafisini edeceğiz. Tepecik maçından da iyi bir netice almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2 gündür Kozlu Şehir Stadyumunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cuma günü sabah yola çıkacağız. İyi bir netice ile dönmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah taraftarımızla beraber 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Erdinç’in tarak kemiğinde sıkıntı var. Ezilmeler var. Osman Berkay’da bir sıkıntı yok. Selçuk’da ufak bir sıkıntı var. Burak çalışmalara başladı. Hazırlar maç günü her şey belli olacak” dedi.

 

 

Eren ARSLANYILMAZ