Zonguldakspor'un başarılı kalecisi Taha Cengiz Demirtaş, yarın saat 15:00'da Devrek İlçe stadında karşılaşacakları Ankara D
emirspor maçı hakkında açıklama yaptı. 
Zor ve bir o kadar da keyifli maç olacağını belirten Demirtaş, kazanmak için mücadele edeceklerini belirtti. 
Demirtaş, Ayrıca herkesin hayali olan sahadayız ve her bölgede rakabet olduğuna vurgu yaptı. 
 
ZORLU MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR
Ankara Demirspor''un zor bir ekip olduğunu ancak sahada kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Demirtaş,“Önemli maç, yavaş yavaş zorlu maçlara girmeye başladık. Ankara Demirspor’da geçen sene averajla şampiyonluğu kaybetmiş bir takım, oturmuş bir takım oyunsal olarak. Hazırlanıyoruz hocamızla beraber, analiz yapıyoruz iyi bir gidişatımız var. Taraftarımız olmasada içerde bir maçımız, içerde oynadığımız hiçbir maçı vermek istemiyoruz. Güzel bir maç olması için elimizden geleni yapmak istiyoruz. 

HERKES RAKABET İÇİNDE
Her bölgede rakabet olduğunu belirten Demirtaş, "Yerim ne kadar garanti olsada genç de olsa zorlayan mücadele eden herkesin hayali olan bir sahadayız. Biraz fazlayız işin gerçeği, ama her bölgede her alanda bir rekabet var oda futbolun gerçeği. Hocamız karar vermek zorunda onun kararı doğrultusunda sahaya çıkıp mücadele ediyoruz ve herkes elinden geleni yapıyor" dedi.