Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, deplasmanda oynayacakları Bugşasspor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyerek, Bugşasspor karşısında puan ya da puanlar alarak deplasmanda ki aksilikleri kırmak istediklerini vurguladı.

‘’İyi mücadele edersek sonuç iyi olacak’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, iyi mücadele ettikleri takdirde sonucun iyi olacağını söyleyerek, ‘’Bu hafta Karşıyaka karşısında aldığımız galibiyetle çocuklarımızla stresli ortamdan bir nebze olsun kurtuldular. Dolayısıyla stres olmayınca daha iyi bir futbol sergileyecekler. Cumartesi günü deplasmanda Bugşasspor’la oynayacağız. Bugşasspor’da yukarılara tırmanmaya çalışan bir ekip. Zor bir maç olacak. Burada berabere kaldık. Orada iyi mücadele edersek sonuçta iyi olacak. Taraftarımızın desteği ile oradan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Deplasmanda ki bu aksilikleri kırmak istiyoruz’’dedi.  

‘’Taraftarımız son dakika ya kadar takımlarını desteklesinler’’

Taraftarın son dakika ya kadar takımlarını desteklemesini ifade eden Başkan Caner, ‘’Rahatlığa kavuşmak için bir hesap yapmadım. Çocuklar Bugşasspor maçını kazandıktan sonra yüzde doksan dokuz kafalarında artık onlarda bitirirler. Bu saatten sonra bize gelen takımlar olacak kendi sahamızda ki maçları en iyi şekilde geçirirsek iyi sonuçlar gelecektir. Nasıl Karşıyaka maçında taraftarımız doksan dakika gol geç gelmesine rağmen takımlarını yalnız bırakmadılar sonucunda da bu bizi başarıya getirdi. Takımızı son dakika ya kadar desteklememiz lazım. Bunun meyvesini de Karşıyaka maçında gördük. İnşallah bu sezonu rahat bir şekilde bitirerek gelecek sezonun planlamasına başlamalıyız’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM