DEPLASMANDAN PUAN YA DA PUANLAR ALMAK GÜZEL

Zonguldak Kömürspor’un defans oyuncusu Kemal Cingirt deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Bandırmaspor maçına değindi.

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli oyuncusu Kemal Cingirt, 2-0 geriye düşmelerine rağmen beraberliği yakaladıklarını söyleyerek, galibiyeti kaçıran taraf kendilerini olduğunu ve deplasmandan puan almalarının güzel olduğunun altını çizdi. 

‘’Rakibin ekstra yeteneği ile gol yedik’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli defansoyuncusu Kemal Cingirt, rakibin ekstra yeteneği ile gol yediklerini söyleyerek, ‘’Karşılaşmaya zaten iyi başlamıştık. Gol yedik. Rakibin ekstra bir yeteneği ile güzel bir gol yedik. İyi oynuyorduk bizde gol atabilirdik. Skoru biz bulmuş olsak maç daha farklı olabilirdi.2-0 geri düştük ama oyuncu değişikleri oldu ve takım maçı bırakmadı. Bu arada gol attık peşine. Sonra bir gol daha bulduk. Üstüne 3 golü de bulabilirdik. Emre Kara ile net bir gol kaçırdık. Golü bulsak güzel bir galibiyet olacaktı. 2-0’dan 2-2 yakalamakta takım açısından güzel oldu. Deplasmandan puan ya da puanlar almak güzel’’dedi. 

‘’Şanlıurfa’yı yendiğimiz takdirde ilk beşin içinde olacağız’’

Şanlıurfa’yı yendikleri takdirde ilk 5’in içerisinde olaclarını ifade eden Cingirt, ‘’Bu hafta Şanlıurfa ile oynayacağız. Eğer yendiğimiz takdirde kendimizi ilk beşin içerisine atmış olacağız. Önemli bir maç İçerde seyircimizde olacak. Bu maç bizim şuan daha değerli bir hale geldi’’şeklinde konuştu. 

‘’Galibiyeti kaçıran taraf biz olduk’’

Zonguldak Kömürspor’un defans oyuncusu Kemal Cingirt, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyleyerek, ‘’2-0 geri düştüğümüzde bile umutsuzluk olmadık hiç. Hatta saha içerisinde bile kazanacağımızı düşünüyorduk. Zaten galibiyeti kaçıran taraf olduk. 2-0’dan geriye gelince rakip iyice düştü. O arada bir gol bulmuş olsak kesin galip gelecektik. Olsun 2-0’dan beraberliği yakalamak’ta güzel’’dedi. 

‘’Turan önemli ayaklarımızdan bir tanesi’’

Turan Yılmaz’ın Kömürspor için önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Cingirt, ‘’Turan zaten bizim önemli ayalarımızdan bir tanesi. Gol orucu vardı. Maçta öncede konuşmuştuk. Bir atmaya başlarsam gerisi gelecek diyordu. Öyle de oldu. İnşallah gollerini devam ederek bize faydalı olacak’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM