Ne Kozlu ne de Ereğli  4’üncü haftada galip gelemedi

 DERBİ ÖNCESİ KAYIPLARDA

 Kozlu Belediyespor ile Ereğli Belediyespor, Pazar günkü Zonguldak derbisi öncesi haftayı puan kayıplarıyla kapattı. Kozlu’nun Akçakoca karşısında yaşadığı yenilgi camiada şok etkisi yarattı. Ereğli ise beraberlik serisini sürdürerek galibiyet özlemine ‘devam’ dedi. Her iki takımın çalıştırıcıları derbiyi tek çıkar yolu olarak görüyor

 ***********************

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz  Kozlu Belediyespor ile Ereğli Belediyespor, 4’üncü haftayı puan kayıplarıyla kapattı. Sezona büyük umutlarla giren Kozlu ve Ereğli, aldığı sonuçlar ve puan cetvelinde ki durumlarıyla hayal kırıklığı yaratmaya devam etti.

KOLTUKLARI TEHLİKEDE

Kurtuluşspor galibiyetinin ardından Düzce deplasmanında puanı olmayan Akçakocaspor’a mağlup olan Kozlu Belediyespor’un bu yenilgisi camiada deprem etkisi yarattı. Zayıf rakibe karşı alınan yenilgi Antrenör Yüksel Açıkgöz’e olan güvenin azalmasına neden oldu.  4 haftada 8 puan kaybının önüne geçemeyen Açıkgöz, krediyi yavaş yavaş tüketiyor. Yeşil-beyazlı takım 4 puanla 10’uncu sırada yer aldı. Ereğli Belediyespor’da durum farksız değil. Eflatun-beyazlı takım,  4 haftada galibiyet yüzü görmedi. Son hafta sahasında Beyköy Belediyespor’u konuk eden Ereğli, sahadan bir puan çıkardı. Golsüz sona eren maçın ardından üst üste 3’üncü beraberliğini alan eflatun-beyazlı takım, yaşanan puan kayıplarının ardından düşme potasına girdi. Ereğli haftayı 3 puanla 13’üncü sırada kapattı.  İsmail Yalçın alınan sonuçlar nedeniyle eleştirilerin odak noktasında yer aldı.

TEK ÇIKAR YOL KAZANMAK

Haftayı kayıplarla kapatan Kozlu Belediyespor ile Ereğli Belediyespor, 23 Ekim Pazar günü Zonguldak derbisinde kozlarını paylaşacak. Moralsiz 2 takımın kozlarını paylaşacağı derbiye Kozlu Belediyespor ev sahipliği yapacak. İki takımında tek çıkar yolu kazanmak. 3 puandan başka bir şey düşünmeyen Ereğli ve Kozlu bugünden itibaren derbinin hazırlıklarına başlayacak.

Eren ARSLANYILMAZ