EREĞLİ, DERBİ MAÇI YAKLAŞTIKÇA VİTES ARTTIRIYOR

 DERBİYE YOĞUNLAŞTI

4 haftadır kazanamayan Ereğli, galibiyet hasretine son vermek için derbiye yoğunlaştı. Mutlak kazanması gereken maçın hazırlıklarını sürdüren eflatun-beyazlı takım, yüksek tempoda çalışırken Ereğlili çalıştırıcı İsmail Yalçın takıma gol provası yaptırdı.

 ****************

 Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta Zonguldak derbisine sayılı günler kaldı. Zonguldak ligde temsil eden Ereğli Belediyespor ile Kozlu  Belediyespor Pazar günü kozlarını paylaşacak.  Derbi maç öncesi Ereğli cephesinde hazırlıklar yoğun bir şekilde sürüyor. Tamamen derbiye yoğunlaşan eflatun-beyazlı takım, Pazar günü mücadeleden 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Grup’ta henüz galibiyetle tanışamayan Ereğli Belediyespor, 23 Ekim Pazar günü kader niteliği taşıyan maçta Kozlu Belediyespor ile karşılaşacak. Deplasmanda oynayacağı maça hazırlanan Ereğli, her geçen gün tempoyu arttırıyor.  Dün Beyçayırı Sahası’nda Antrenör İsmail Yalçın yönetiminde yapılan idman ısınma koşularıyla başladı. Pas egzersizleriyle devam eden idmanın bir sonraki bölümünde Çift kale maç yapıldı. Antrenör İsmail Yalçın çift kale maçta şimdiye dek oynanan maçlarda gol atamayan futbolcularına gol provası yaptırdı. Bol bol kaleye şut çekmelerini isteyen Yalçın, gol istediğini oyuncularına aktardı.

KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ

Ereğli’nin hocası İsmail Yalçın, Kozlu ile oynanacak derbi maçına mutlak galibiyet gözüyle bakıyor

Eflatun-beyazlıların çalıştırıcısı İsmail yalçın  kazanamama baskısını iyice hissettiklerini söyleyerek, “4 haftadır bir türlü şanssızlığımızı kıramadı ve maç kazanamadık. Bu futbolcularımın üzerinde bir baskı yaratıyor. Kozlu ile oynayacağımız maça iyi hazırlanıyoruz. Tek düşüncemiz galibiyet. Gol yollarında yaşadığımız eksiklik üzerine çalıştık. Bu sorunu da ortadan kaldırarak deplasmandan galibiyetle döneceğiz. Bir an evvel kazanmalıyız. Bu maçta kazanmamız gereken bir maç” dedi

Eren ARSLANYILMAZ

Ereğli Belediyespor, dünkü idmanda çift kale maç yaparak hafta sonu oynanacak derbinin provasını gerçekleştirdi. Eflatun-beyazlıların Çift kale maçtaki  hırsı Antrenör İsmail Yalçın’ın memnun etti