Zonguldaklı işadamları Zonguldak Kömürspor’un şampiyonluğu için kolları sıvadı.  Özellikle sezon başından beri takıma maddi ve manevi destekte bulunan Zonguldak Kömürspor’un eski kulüp başkanı Salih Demir, final maçı öncesi takımın primlerinin ödenmesi konusunda yardım kampanyası başlattı.

Konu hakkında yazlı basın açıklaması yapan Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Basın Sözcüsü Akay Turhan şunları söyledi;

“SALİH DEMİR’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

“Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Salih Demir, Zonguldakspor'un üçüncü lige çıkması durumunda teknik kadro ile futbolcularımızın şampiyonluk primlerinin ödenmesi konusunda TSO Genel Sekreterliği bünyesinde havuz oluşturarak bir kampanya başlatmıştır.

Öncelikle; Sezon başından bu güne kadar bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyerek başarımıza ortak olan Salih Demir'e başlattığı yardım kampanyası ile ilgili teşekkür ediyoruz”

“TSO YARDIM HAVUZUNA BAĞIŞ YAPABİLİRLER”

“Zonguldakspor camiası olarak tüm Zonguldak halkının, esnafının ve taraftarlarımızın sadece emeği ile geçinen, terlettikleri formanın hakkını fazlasıyla veren ve 4 Mayıs'ta özlediğimiz Süper Lig'in ilk basamağına çıkacak olan futbolcu kardeşlerimizi, bu kampanyaya katılarak ödüllendireceklerine dair inancımız tamdır. Bu anlamda, kampanyaya katılmak isteyen değerli Zonguldak halkı, TSO Genel Sekreterliği'nce oluşturulan ''yardım havuzuna'' bağışlarını yapabilir.Kampanyaya yurt içinden ya da yurt dışından katılmak isteyenler ise Zonguldakspor'un Ziraat Bankası Zonguldak Şubesi'nde hesabına yardımlarını gönderebilir”

Öte yandan Zonguldak Kömürspor yönetimi tarafından ayda 5 Türk Lirası karşılığında gönüllü üyelik SMS kampanyasının devam ettiği öğrenildi.

Lider sahaya iniyor

Büyükçekmecespor maçının ardından 4 günlük izine ayrılan normal sezonun lideri Zonguldak Kömürspor bugün tesislerde toplanarak final maçı hazırlıklarına başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta son maçında Büyükçekmecespor’u yenerek normal sezonu 66 puanla lider tamamlayan Zonguldak Kömürspor’da futbolculara verilen izin sona erdi. Büyükçekmecespor maçının ardından 4 gün tatile çıkan kırmızı-lacivertli takım bugün tesislerde toplanacak. Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde önümüzdeki haftalarda başlayacak Play-Off final maçının çalışmalarına başlayacak.

resmi bir açıklama yapılmayan Play-Off 2’nci Tur maçlarına kadar çalışmalarını sürdürecek. Final maçının tarihi ve oynanacak yerinin belli olmasından sonra Zonguldak Kömürspor, o ile 5 gün önceden gideceği söylendi.

Bu arada ise kırmızı-lacivertli takımın hazırlık maçları yapması bekleniyor.