Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve  sezon başından beri maddi sıkıntı çeken kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor, deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor ve Manisa FK maçları için para bulamadığı için maçlara gidememe gibi bir durumla karşı karşıya kalmıştı.
Ancak sabah saatlerinde güzel bir gelişme yaşandı. Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi olan ve Romanya da yaşayan iş adamı Sabit Danış, kırmızı lacivertli ekibin Kahramanmaraşspor ve Manisa FK maçlarının masraflarının yarısını karşılama kararı aldı. 
Zonguldak'ın önde gelenleri yaşanan bu sıkıntıyı görmezden gelirken, Zonguldaklı gurbetci olan iş adamı Sabit Danış'ın bu desteği helal olsun dedirtti. 

DESTEK GURBETTEN GELDİ... 

Konu hakkında açıklama yapan Zonguldakspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, "Kahramanmaraş ve akabinde Manisa FK deplasmanına çıkacak olan kafilemiz maddi sıkıntılar yüzünden zorluk çekmekte. Ancak  herzaman desteğini esirgemeyen Romanya’da yaşayan yöneticimiz Sabit Danış deplasman masraflarının bir kısmını bizzat kendi karşılayarak herzaman olduğu gibi takımımızın yanında olduğunu verdiği desteklerle gösterdi. Kendisine şahsım, takım, yönetim kurulu ve şehir adına teşekkür ediyoruz. Diğer işadamlarımıza ve şehrin ileri gelenlerine bu destek örnek olsun" ifadelerine yer verdi