Misli. Com 2. Lig Beyaz grup Temsilcimiz Zonguldakspor, Cumartesi saat 13.00'da deplasmanda oynayacağı erteleme müsabakası  olan Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını sabah yaptığı idmanla sürdürdü. 
Fener Sentetik sahada gerçekleşen ve teknik adam Barış Şeref nezaretinde yapılan idmanda futbolcular antremana ısınma hareketleri ile başladı, ardından ise çift kale maçla Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını tamamladı
Ayrıca, Kırmızı-lacivertli ekip yaşadığı maddi kriz nedeniyle deplasmana gitmekte zorlanırken yönetim bugün hem Kahramanmaraş, hem de Manisa deplasmanları için uçak, otobüs ve konaklama paralarını bulmaya  çalışacak.

SINAV LİSESİNDEN ELMAS'A ZİYARET

Yapılan antreman öncesinde Zonguldak Sınav lisesi sahibi ve koyu bir Zonguldakspor taraftarı olan  Vecdi Ilgın, Kırmız Lacivertli takımın yaptığı antrenmanı ziyaret etti. Teknik ekibe ve futbolculara tatlı ikramında bulunan Ilgın, oyunculara Kahramanmaraşspor maçında başarılar diledi.

SERKAN YÜKSEL'DEN ELMAS'A DIŞ MAHCUNU VE DIŞ FIRCASI 

Zonguldak Colgate Bölge sorumlusu Serkan Yüksel, kırmızı lacivertli teknik heyet ve futbolcuları antremanda ziyaret ederek futbolculara diş fırçası ve diş macunu hediye etti.
Yüksel, teknik ekibe ve futbolculara Kahramanmaraşspor maçında başarılar diledi.
 
DEVAMI GELMELİ 

Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ve Teknik adam Barış Şeref, Serkan Yüksel ve Vecdi Ilgın'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bu tür ziyaretlerin devam etmesi temennisinde bulundu.