Devrek Belediyespor, 4’üncü hazırlık maçında Büyük Derbentspor ile yarım kozlarını paylaşacak

DEVREK, DERBENTSPOR’A KARŞI 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Devrek Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün 4’üncü hazırlık maçına çıkacak. Daha önce oynadığı hazırlık maçında bir galibiyet, bir yenilgi ve bir beraberlik alan kırmızı-beyazlı takım, 15 Ağustos saat 17.00’da Devrek Stadı’nda BAL takımı Büyük Derbentspor ile karşılaşacak.

******************

Bölgesel Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor, 2018-2019 sezonu hazırlılarını kendi tesislerinde sürdürüyor. 20 Temmuz tarihinde start verdikleri yeni sezon hazırlıklarından 3 haftayı geride bırakan kırmızı-beyazlı takım, antrenör Bülent Öztürk yönetiminde ayrıca hazırlık maçları serisini sürdürüyor. Kendi tesislerinde yoğun tempoda çalışmalarını yapan Devrek Belediyespor, bugün yeni sezon hazırlıkları kapsamında 4’üncü hazırlık maçına çıkacak. Bülent Öztürk idaresindeki kırmızı-beyazlılar, Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekibi İzmit Büyük Derbentspor ile kozlarını paylaşacak. 15 Ağutos Çarşamba günü Devrek Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’da başlayacak. 

3 MAÇTA TEK GALİBİYET!

Kırmızı-beyazlı takım, bugünkü İzmit Büyük Derbentspormaçı öncesi 3 hazırlık maçına çıktı. İlk sınavında İran 1’inci Lig ekibi Tractör Sazi ile karşılaşan ve bu mücadeleden 1-0 galip ayrılan Devrek BelediyesporBölgesel Amatör Lig takımı Bigaspor’a 3-0 yenildi. İlk iki maçtan bir galibiyet ve yenilgi çıkaran kırmızı-beyazlılar, 3’üncü hazırlık maçında yine bir Bölgesel Amatör Lig takımı Ceyhanspor ile karşılaştı. Bu mücadele ise 2-2 eşitlikle sona erdi.

“YENİ SEZONDA DA SES GETİREN BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Devrek Belediyespor’un hocası Bülent Öztürk, hazırlık maçlarında skorun önemli olmadığına değinerek, “Yeni bir takım olmanın dezavantajlarını yaşasak ta, kısa sürede  istenilen düzeye geleceğiz. Hazırlık maçlarında skordanziyade oynanan futbol ve futbolcuların mücadelesi önemlidir. Skor hiçbir zaman yanıltmasın. Şimdiye kadar oynadığımız hazırlık maçlarında futbolcularım ellerinden geleni yaptı. Mücadele anlamında hiçbir sorun yok. Kısa sürede en iyisini yapacak ve yeni sezona hazır olacağız. Yeni sezonda da ses getiren bir takım olacağız” dedi.