Devrek Belediyespor, Sapancaspor’un 28 yaşında ki tecrübeli eldiveni İlker Ergin ile her konuda anlaştı… Ergin, önümüzde ki günlerde Devrek’e gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Devrek Belediyespor, tecrübeli teknik adam Bülent Öztürk’ün raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda ligde kalıcı olacak ve üst sıraları zorlayacak bir kadro kurmak isteyen Devrek Belediyespor, bu kapsamda transferleri ince eleyip sık dokuyor.  Uzun zamandır kaleci arayışları içinde olan Devrek Belediyespor,Bölgesel Amatör Lig ekibi Sapancaspor’un 28 yaşında ki tecrübeli file bekçisi İlker Engin’le anlaştı. Engin, önümüzde ki günlerde Devrek Belediyespor tesislerine gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 28 yaşında ki tecrübeli kaleci İlker Ergin, Türkiye Kupasında 2, 3.Lig 2 ve Bölgesel Amatör Ligde ise 122 maçı bulunuyor.

Profesyonel lig geçmişi var

2016-2017 sezonunda Eskişehir Demirspor’dan, Düzcespor’a transfer olarak Profesyonel olan tecrübeli eldiven İlker Ergin, 2014-2015 sezonunda ise Ereğli Belediyespor’un kalesini korudu.

Ereğli Belediyespor’un kalesini korudu

28 yaşında ki tecrübeli eldiven İlker Ergin, Gümüşova Belediyespor altyapısında yetişerek, sırasıyla Düzce Belediye, Burhaniye, Beyköy Belediyespor, Sorgun Belediyespor, Gebze Sultan Orhanspor, Kdz. Ereğli Belediyespor, Eskişehir Demirspor, Düzcespor, Kaynaşlıspor ve Sapanca Gençlikspor formalarını giydi.  

Emre Can BAYRAM