Bölgesel Amatör Lig 10’uncu grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Devrek Belediyespor, Cumartesi günü Devrek İlçe Stadyumunda Serdivanspor’u konuk etti. Karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan Devrek Belediyespor rakibi Serdivanspor’a 3-1 mağlup oldu.Serdivanspor galibiyetinin ardından puanını 15’e yükseltirken Devrek Belediyespor ise 12 puanda kaldı.

Devrek istedi Serdivan attı

Maça etkili başlayan Devrek Belediyespor gol için yüklense de sonuç alamadı. Öne geçme çabası içine giren Serdivanspor, 35’inci dakikada Enes Şimşek’in golüyle 1-0 öne geçti. Beraberlik için yüklenen Devrek Belediyespor gol pozisyonuna girse de sonuç alamadı. İlk yarı başka gol olmayınca Serdivanspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Goller peş peşe geldi

İkinci yarıya daha istekli başlayan Devrek Belediyespor sayısız gol pozisyona girse de bir türlü değerlendiremedi. Devrek Belediyespor Caner’in rakibine yaptığı sert müdahale sonucunda 75’inci dakika da kırmızı kart görerek 10 kişi kaldı. Öne geçme çabası içine giren Serdivanspor 77’inci dakika da Enes Buruşoğlu ile 2-0 öne geçti. Farkı azaltmak için çaba gösteren Devrek Belediyespor, 82’inci dakika da Emre’nin golüyle farkı 1’e düşürdü.(2-1)Baskıyı iyice arttıran Serdivanspor, 87’inci dakika da Ali’nin golüyle farkı tekrar 2’ye çıkardı.(3-1) Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Serdivanspor maçı 3-1 kazandı.

SAHA: Devrek İlçe Stadyumu

HAKEMLER: Berkay Erdemir**, Slvester Ohakwe**, Resul Kocameşe**

DEVREK BELEDİYESPOR: Okan*, Hakan**, Burak**(Dk. 46 Emre**), Mehmet**(Dk. 67 Caner***), Mert**, Bakan**, Emre**, Ufuk*, Osman**, İrfan**(Dk. 90 Doğuş;
?), Burak**

SERDİVANSPOR: Semih**, Erkan**(Dk.75 Hüseyin**), İsmail**, Caner**, Enes Buruşoğlu***, Yusup Khakimov*, Enes Şimsek***(Dk.84 Onur*), Özgür**(Dk.88 Mertcan*), Ali***, Emre**, Oğuz***

GOLLER: 35 Enes Şimşek, 77 Enes Buruşoğlu, 87 Ali(Serdivanspor),Dk.82 Emre(Devrek Belediyespor)

KIRMIZI KART: 75 Caner(Devrek Belediyespor)