Devrek, bu haftadan sonra Çaycuma, Kilimli, Gökçebey ve Alaplı ile zorlu maçlara çıkacak

 DEVREK’İ BEKLEYEN TEHLİKE!

7’inci haftada Ereğli Akınspor’u ile karşılaşacak yenilgisiz lider Devrek Belediyespor’u 8’inci haftadan itibaren zorlu maçlar bekliyor. Şimdiye dek kendi kalibresi dışındaki rakiplerle oynayan kırmızı-beyazlı takım, bu hafta Akınspor’un ardından ligin iddialı takımları  Çaycumaspor, Kilimli Belediyespor, Devrek Belediyespor ve Alaplı Belediyespor ile üst üste karşılaşacak.

*******************

 Dedeman Süper Amatör Lig’de 7’inci haftaya lider giren Devrek Belediyespor, bu hafta Ereğli Akınspor  ile karşılaşacak.  16 puanla ligin zirvesinde yer alan kırmızı-beyazlı takım, Akınspor ile oynanacak maçın ardından çok zorlu bir periyoda girecek. 8’inci haftada Çaycumaspor ile başlayacak zorlu dilimde karşılaşacağı 3 takım ligin iddialı takımları arasında yer alıyor.

ZORLU MAÇLAR DEVREK’İ BEKLİYOR

Sezona şampiyonluk hedefiyle giren ve bu kapsamda önemli futbolcuları kadrosuna katan Devrek Bediyespor’u bu hafta oynayacağı Ereğli Akınspor maçının ardından büyük bir tehlike bekliyor. Kalbur üstü futbolcuları bünyesinde bulunduran Devrek Belediyespor, şimdiye dek oynadığı maçlarda 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 16 puanla 1’inci sırada yer alıyor. Geride kalan 6 haftada kendi kalibresinin çok altında ki rakiplere karşı mücadele eden Devrek Belediyespor, bu hafta Akınspor maçının ardından ligin iddialı takımlarına karşı mücadele edecek. Kırmızı-beyazlı takım 8’inci haftada Çaycumaspor ile başlayacak zorlu periyotta devreyi Kilimli Belediyespor, Gökçebeyspor ve Alaplı Belediyespor maçlarıyla tamamlayacak.  Devrek Belediyespor,  bu 4 zorlu maçta alacağı puanlarla ilk yarıda ki kaderini çizecek.

 

19 ATTI 3 YEDİ

İlk 6 haftada topladığı 16 puanla ligin zirvesinde yer alan Devrek Belediyespor, bu periyot baz alındığında ligin en fazla gol atan takımı oldu. Kırmızı-beyazlı takım 6 haftada rakip filelere tam 19 gol gönderdi. Ayrıca Devrek Belediyespor, 3 golle de en az gol yiyen takımlar arasında kendisine yer buldu.

 

Eren ARSLANYILMAZ

Devrek’in 6 haftalık performansı

1.       Hafta: Devrek Bld.-Zonguldak Bld.: 2-1

2.       Hafta: İhsaniye-Devrek Bld.: 0-4

3.       Hafta: Devrek Bld.-Bayatspor:  4-1

4.       Hafta: Kepezspor-Devrek Bld.: 1-1

5.       Hafta: Devrek Bld.-ÇATES Işıkspor: 6-0

6.       Hafta: Ontemmuz- Devrek Bld.:  0-2

7.       Hafta: Akınspor- Devrek Bld.:  6 Kasım Pazar 

Devrek’i bekleyen zorlu maçlar

8.       Hafta: Devrek Bld.-Çaycuma

9.       Hafta:  Kilimli Bld.- Devrek Bld.

10.   Hafta: Devrek Bld.-Gökçebey

11.   Hafta: Alaplı Bld.-Devrek Bld.