Devrek Belediyespor, erteleme maçında Zonguldak Belediyespor engelini kayıpsız geçti 

DEVREK’İN AFFI YOK 

Devrek Belediyespor zorlu virajı hasarsız döndü. 7 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Zonguldak Belediyespor ile erteleme maçında kozlarını paylaşan kırmızı-beyazlı takım, zorlu mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Canberk ve Orhan Veli’nin golleriyle kazanan Devrek, şampiyonluk yarışına ‘devam’ dedi.

 **************

Dedeman Süper Amatör Lig’de 12’nci haftada oynanması planlanan ancak kar yağışı nedeniyle ertelenen Zonguldak Belediyespor-Devrek Belediyespor dün, Fener Sahası’nda karşı karşıya geldi. İki güçlü takımın kapışmasında kazanan Devrek Belediyespor oldu.

DEVREK’İN GOLCÜSÜ İŞBAŞINDA

Şampiyonluk hesapları yapan Devrek Belediyespor hem Pazar günü Bayatspor karşısında yaşadığı puan kaybını telafi etmek hem de yarıştan kopmamak adına Zonguldak Belediyespor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Ancak işi hiçte kolay olmayacaktı. Karşısında son 7 maçında kaybetmeyen Zonguldak Belediyespor vardı. Play-Off mücadelesi veren Zonguldak Belediyespor karşısında maça istekli başlayan Devrek Belediyespor, 28’inci dakikada golcü oyuncusu Canberk ile 1-0 öne geçti. İlk 45 dakikada başka gol olmayınca kırmızı-beyazlı takım, soyunma odasına önde girdi.

ORHAN VELİ ESKİ TAKIMINA KARŞI ATTI

İkinci yarıda Zonguldak Belediyespor beraberlik golü için, Devrek Belediyespor da farkı ikiye çıkarmak için pozisyonlara girdi. Ancak, iki takımda bu pozisyonlardan yararlanmadı. Taki 87’inci dakikaya kadar. Bu dakika için Orhan Veli eski takımına karşı attığı golle Devrek Belediyespor’u rahatlattı. Uzatmalarla birlikte kalan 6 dakikalık bölümde gol olmayınca Devrek Belediyespor, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Maçın son bölümlerinde Devrek Belediyespor’dan Uğurcan kırmızı kart gördü.

 

Haber: Eren ARSLANYILMAZ

Fotoğraflar: Emre Can BAYRAM

 

***Devrek Belediyespor, Zonguldak Belediyespor galibiyetiyle puanını 33 yaptı ve 2’nci sıradaki yerini korudu  

SAHA: Fener

HAKEMLER: Metin Doğan**, Uğur Ulupınar**, Yunus Karaçengel**

ZONGULDAK BELEDİYESPOR: Özcan**, Muzaffer**(Dk.68 Yunus**), İsmail**, Sercan**, Cihan**, Tolga**, Ebubekir**, Saffetcan**, Metehan**(Dk.72 Yiğitcan*), Önder**, Ahmet**

DEVREK BELEDİYESPOR: Burak**, Yasin***, Ersel***, Oğuzhan***(Dk.86 Ufuk*), Hakan***, Abdulkadir**(Dk.74 Aytunç**), Canberk***(Dk.90 Emrah), Uğurcan***, Orhan***, Ali***, Burak*** GOLLER: Dk.28 Canberk, Dk.87 Orhan Veli(Devrek Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.90 Uğurcan(Devrek Belediyespor)

 Erteleme maçlarında alınan sonuçlar şöyle;

Bayatspor-Kepez Çaylıoğluspor: 0-2

Zonguldak Belediye-Devrek Belediye: 0-2

Alaplı Belediye-Akınspor: 3-0

Gökçebeyspor-Çaycumaspor: 0-0

İhsaniyespor-ÇATES Işıkspor: 0-2

 

Zonguldak Belediyespor, Devrek Belediyespor’u çiçeklerle karşıladı

 

İŞTE CENTİLMENLİK

 

Zonguldak Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Bakır’dan centilmenlik örneği… Gök mavililerin Başkanı Bakır, konuk takım Devrek Belediyespor Başkanı Mustafa Karaelmas’a çiçek takdim etti.

 

******************

 

Zonguldak Belediyespor ile Devrek Belediyespor arasında  ki kritik ve bir o kadar zorlu maç öncesi centilmenlik rüzgarları esti. Zonguldak Belediyespor Başkanı Abdullah Bakır, ev sahibi oldukları mücadele öncesi örnek bir misafirperverliğe imza attı. Konuk takım başkanı Mustafa Karaelmas’a maç öncesi çiçek takdim eden Bakır, şampiyonluk yarışında başlarılar diledi.

Başkan Abdullah Bakır’ın sergilediği nazik davranıştan dolayı teşekkür eden Devrek Belediyespor Başkanı Mustafa Karaelmas, “Bayatspor ile oynadığımız son maçtaki talihsiz olayın izlerini silmeye çalışırken, Belediyespor Başkanı Abdullah Bakır’ın bu davranışı karşısında çok mutlu olduk. Sahalarımızda görmek istediğimiz hareketler bunlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.