Devrek Belediyespor son dakika golüyle Kilimli deplasmanından altın değerinde 3 puan aldı

 

 

DEVREK’İN ATEŞİ KİLİMLİ’Yİ YAKTI

 

Dedeman Süper Amatör Lig’de sonucu merakla beklenen mücadelede Devrek Belediyespor, virajı kayıpsız geçti. Zorlu 90 dakikada Kilimli Belediyespor’un konuğu olan Devrek Belediyespor 1-0 geriye düştüğü maçta galibiyete son dakikada Hakan Ateş’in golüyle uzanırken, yeniden zirveye kondu.

 

*************************

 

Hakan Ateş, 90+3’te attığı golle takımına hayat verdi

 

Dedeman Süper Amatör Lig’in 9’uncu haftasında zirveyi yakından ilgilendiren ve sonucu merakla beklenen mücadelede Kilimli Belediyespor ile Devrek Belediyespor kozlarını paylaştı. Bu maç öncesi 20 puanı bulunan Devrek Belediyespor, 17 puanla Kilimli Belediyespor deplasmanına çıktı.

Bir maç eksikliği ile zirveyi Alaplı’ya emaneten veren Devrek Belediyespor, maçı kazanarak liderliğe yükselmek, Kilimli Belediyespor ise zirve ile puan farkını kapatmak istiyordu. Maç sonunda gülen taraf Devrek Belediyespor oldu.

KİLİMLİ DEVREYİ AVANTAJLI KAPATTI

20 Kasım Pazar günü ülke genelinde yapılan Ortaöğretim KPSS nedeniyle bugün oynanan mücadelede oldukça çekişmeli geçti.  Kilimli Belediyespor saha ve seyirci avantajını kullanarak soyuna odasına 1-0 önde girdi. Dakikalar 44’ü gösterdiğinde Ünal Çift sarı-siyahlı takımı,1-0 öne geçirdi ve bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu tayin etti.

DEVREK’TEN GERİ DÖNÜŞ

İkinci yarıda  Devrek Belediyespor atakları hızlandı. Beraberlik golü için yüklenen Devrek,  66’da Abdülkadir ile skora dengeyi getirdi: 1-1 Bu golün ardından  her iki takımda pozisyonlara girse de dengeyi bozan olmadı. Taki 90+6’ıncı dakikaya kadar… Bu dakika içinde Devrek’in  savunma oyuncusu Hakan Ateş attığı golle  skoru 2-1’e getirdi. Kalan bölümlerde başka gol olmadı ve mücadele Devrek’in 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

 

 

 

***Geçtiğimiz sezonlarda Kilimli Belediyespor’da hüzün ve sevinç yaşayan Hakan Ateş, Devrek formasıyla eski takımını yıktı

 

****Kilimli altyapısında futbola başlayan Yasin, galibiyet golü sonrası kendinden geçti

 

 

***Maç eksikliği ile 2’nci sıraya gerileyen Devrek, zorda olsa aldığı 3 puanla yeniden zirveye kuruldu. Kırmızı-beyazlı takım, bu sonuçla puanını 23 yaparak  liderliğe yükseldi

 

 

 

Ortalık karşıtı

 

Hakan Ergin’in son düdüğüyle birlikle futbolcular birbirine girdi. Tekme ve yumruların konuştuğu olay uzun süre devam etti. Kavga esnasında kolu kırılan Kilimlili futbolcu Onur’un kolu kırıldı. Yerde acılar içinde 45 dakika bekleyen Onur, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla, Güvenlik güçlerinin ve sağduyulu teknik ekibin araya girmesiyle  güçle yatıştı

 

 

SAHA: Kilimli Ahmet Şerifoğlu

HAKEMLER: Hakan Ergin**, Sinan Günaydın**, H.Kaan Serpin

 KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Orhun**, Burak**, Fatihcan**, Mustafa**, Onur**, Serkan**, İbrahim**, Ünal***, Bekir**(Dk.90 Utku ?), Tevfik**, Alkan**(Dk.56 Emre**)

DEVREK BELEDİYESPOR: Okan**, Murat***, Uğurcan***(Dk.88 Bilal*), Ersel**(Dk.56 Abdulkadir***), Özgür***, Aytunç***, Orhan**(Dk.65 Burak**), Tamer***, Yasin***, Canberk**, Hakan***

GOLLER: Dk.44 Ünal(Kilimli Belediyespor), Dk.66 Abdulkadir, Dk.90+6 Hakan(Devrek Belediyespor)

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

10’uncu hafta heyecanı

Dedeman Süper Amatör Lig’de heyecan 10’uncu hafta ile devam edecek. her geçen hafta büyük bir çekişmeye sahne olan  ligde haftanın programı belli oldu. Metin Malkoç başkanlığında toplanan İl tertip Komitesi, maçların oynanacağı gün, saha ve saatleri belirledi. Buna göre; 6 karşılaşmanın 4’ü 26 Kasım Cumartesi günü, 2’si 27 Kasım Pazar günü oynanacak.

 

26 KASIM CUMARTESİ

12.30-Beyçayırı Sahası: Kepez Çaylıoğlu-Zonguldak Belediyespor

14.30-Beyçayırı Sahası: Akınspor-Kilimli Belediyespor

14.00-Kandilli Sahası: Bayatspor-İhsaniyespor

14.00-Devrek Sentetik: Devrek Belediyespor-Gökçebeyspor

27 KASIM PAZAR

14.00-Fener Sahası: Ontemmuzspor-Çaycumaspor

14.30-Çatalağzı Sahası: ÇATES Işıkspor-Alaplı Belediyespor

 

 

Gökçebey gol oldu yağdı

 

 

İnatla zirve yarışını sürdüren Gökçebeyspor, 9’uncu haftada ÇATES’e adeta gol oldu yağdı… mavi-beyazlı takım dün oynanan hafta içi mesaisinde rakibini Erkan (2), Batuhan (2),  Atakan (2) – Ali,  Anıl ve Ali Fatih’in golleriyle 9-0 mağlup etti.

 

**************

 

Dedeman Süper Amatör Lig’de Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle 22 kasım Salı gününe alınan Gökçebeyspor-ÇATES Işıkspor karşılaşması dün oynandı. Ligde zirve yarışı veren ve bu yarışın iddialı takımı arasında yer alan Gökçebeyspor, ÇATES’e acımadı. Gökçebey Sahası’nda oynanan mücadeleyi Gökçebeyspor 9-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Gol sağanağı şeklinde geçen karşılaşmada Gökçebeyspor’a farklı galibiyeti getiren goller;  Erkan (2), Batuhan (2),  Atakan (2) – Ali,  Anıl ve Ali Fatih’ten geldi. Mavi-beyazlı takım bu sonuçla puanını 20 yaptı.

Eren ARSLANYILMAZ