Süper Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor, PTT 1’inci Lig takımı Boluspor’un U21 takımıyla hazırlıK maçında karşılaştı. Yaptığı flaş transferlerle şampiyonluğun favorisi olan  kırmızı-beyazlı takım, rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek  yeni sezon öncesi rakiplerine gözdağı verdi

 

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Devrek Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında özel davetli olarak Bolu’da özel maç yaptı.

Mustafa Karaelmas başkanlığında bu sezon iddialı bir takım kuran Devrek Belediyespor, şimdiden şampiyonluğun favori takımı olarak gösteriliyor.  Flaş transfer imza atan Selçuk Sarı yönetiminde ki Devrek Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık sınavına çıktı. Kırmızı-beyazlı takım, Bolu’da Boluspor U19 ve U21 futbolcuların oluşturduğu karma takımla karşı karşıya geldi.  Kırmızı-beyazlı takım,  oynadığı futbol ve aldığı sonuçla rakibini adete sahadan sildi. Gençlere gol yağdıran Devrek, sahadan 5-1 galip ayrıldı. Kırmızı-beyazlı takıma farklı galibiyeti getiren goller;  İbrahim Kocaklı (2) Abdülkadir Yurttaş (1) Canberk Taşdeler (2) kaydetti.

Eren ARSLANYILMAZ