DİLAVER’DE HAZIR BİR TESİS VAR

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, Kömürspor’a tesis olarak düşünülen Dilaver ve Üzülmez sahası ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, Dilaver ve Üzülmezi gezdiğini söyleyerek, iki yerinde yer olarak güzel yerler olduğunu ancak Dilaver’de hazır bir tesis olduğunu vurguladı. Akyel ayrıca, Hafta sonu konuk edecekleri Kahramanmaraş maçında iki takım iddiası olmadığından dolayı genç oyunculara yer vereceğini söyledi. 

‘’Oksijeni bol ve güzel yerler’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel,  Üzülmez ve Dilaver’in tesis yapılması için güzel yerler olduğunu söyleyerek, ‘’Valla ortam ve yer olarak çok güzel. Oksijen bol güzel bir yer. Yapılması biraz zaman alabilir ama yapılırsa çok güzel bir tesis olur. Zonguldakspor’a veya Zonguldak’a çok iyi bir tesis kazandırılmış olur. Biraz tabi ki oraya tesis haline getirebilmek için mesai harcamak gerekiyor. Zaman gerekebilir. Ama yeri doğa olarak çok güzel. Zonguldak tepede güzel yerlerinden bir tanesi’’dedi. 

‘’Dilaver’in artısı daha çok’’

Dilaver’in tesis yapılması için hazır bir yer olduğunu ifade eden Akyel, ‘’Hem Üzülmezi hem de Dilaverigezdik. İkisinin de şöyle bir avantajı var. Dilaver’de hazır bir tesis var. Orada halı saha var. O halıyı kaldırılıp çim yapılabilir. Dilaverin olması hazır sahanın olması. Tesisin hazır olması. Çabuk işlem görmesi. Yer olarak orası da güzel. Ama Üzülmezde çok güzel bir tesis olabilir. Daha geniş kapsamlı güzel bir tesis olabilir’’diye konuştu. 

‘’Dilaver’e tesis yapılması için fazla bir iş yok’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, Dilaver’e tesis yapılması için fazla bir işin olmadığını söyleyerek, ‘’İki tarafta hem futbolcuların kalabilecek bir tesis hem de saha olarak uygun yerler. Ama ban göre Dilaverin avantajı bana göre hazır olması. Orada çok iş yok. Yönetimimizde bu iki yerle alakalı çalışıyor sanırım. İnşallah Zonguldak’ta da gelecekte güzel şeyler ocaktır. Çünkü bunlar yapılabilir şeyler. Maddi şartlar el verdiği sürece kulübümüzde elinden geleni yapmaya çalışıyor’’şeklinde konuştu. 

‘’Genç oyunculara şans vermek istiyoruz’’

Kahramanmaraş maçında genç oyunculara şans vermek istediğini ifade eden Akyel, ‘’Hafta sonu Kahramanmaraş’ı konuk edeceğiz. İki takımında hiçbir iddiası yok. İnşallah güzel bir maç olur. Hafta başında da söyledim. Genç oyuncularımızı artık oynatmak istiyoruz. Onlara da şans vermek istiyoruz. Oynamayan oyunculara yer vermek istiyoruz. Kazanmak kaybetmek bu saatten sonra önemli değil. Önemli olan oyuncularımızın maçlıksızlarını gidermek. Ligi tamamlamak. Her maçı da ciddi alıyoruz tabi ki de’’dedi. 

Emre CAN BAYRAM