DİLENCİ GİBİ OLDUK

Zonguldak Kömürspor'un kaptanı Mert Caymaz, kendi sahalarında 1-0 kazandıkları Konya Anadolu Selçukluspor açının ardından spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor'un kaptanı Mert Caymaz, son primlerini 3 ay önce aldıklarını söyleyerek, 3 aydır hiç para almadıklarını ve dilenci gibi olduklarını söyledi. 

''Hiç antrenman yapasak da yine elimizden geleni yaparız''

Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli oyuncusu Mert Caymaz, sıkıntılara rağmen hiç antrenmana çıkmasalarda yine de ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, ''Deplasmanda çok iyi bir rakibimizi yendik. Biz ligde ilk önce kendimizi sağlama almak istiyoruz. Emin adımlarla gitmek istiyoruz. Bugünde çıktık elimizden geleni yaptık. Herkes biliyor sıkıntılarımızı. Bu sıkıntılara rağmen 1 gün değil 1 ayda antrenmana çıkmasak sahaya çıkarız yine elimizden geleni yaparız''dedi. 

''3 aydır çocuklar para almıyor''

3 aydır oyuncuların para alamadığını ifade eden Caymaz, ''Ben gerçekten sevinemiyorum galibiyetlere beraberliklere aldığımız puanlara. Bu şehirin sahipleri Valisi Emniyet Müdürü biraz daha Zonguldakspor'la ilgilensinler diye düşünüyorum. Gerçekten bu çocuklara yazık. En son primimizi 3 ay önce aldık. 3 aydır bu çocuklar para almıyorlar. Maç başları var. Artık konuşmaktan bıktık dilenci gibi olduk. Biz verdiğimiz kararın yine arkasındayız. Artık birşeylerin olması gerek. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz.İnşallah da büyüklerimiz elini taşın altına koyar''diye konuştu.

Emre Can BAYRAM