Zonguldaklı Judocu Çağrı Doğan, Tunus’ta yapılan Afrika Kupası’nda üçüncü olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadı.

Judoda gelecek vadeden Çağrı Doğan’dan bir başarı daha. Zonguldaklı judo antrenörü Metin Sönmez’in keşfettiği ve şimdilerde Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde aktif spor yaşantısını sürdüren Çağrı Doğan, Tunus’da Afrika Kupası’nda ay yıldızlı forma altında tatamiye çıktı. Tunus’un ev sahipliğinde 18 Ülkenin katılımıyla yapılan Afrika Kupasında Zonguldaklı milli sporcu Çağrı Doğan, bir birinden zorlu maçlara çıktı. Doğan, +90 Kg’da tatamiye çıktığı Afrika Kupasın’da Cezayirli, Mısırlı ve Azeri rakibi yenilerek üçüncü oldu. Çağrı Doğan, ay yıldızlı forma altında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadı.

Sönmez; ‘’Çağrı ülkemizi en iyi şekilde temsil etti’’

Zonguldaklı judo antrenörü Metin Sönmez, Çağrı’nın ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini, ifade ederek, ‘’Çağrı Afrika Kupasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etti.  Tunus’ta yapılan maçlar sonunda üçüncü olma başarısı gösterdi. İnşallah daha çok çalışarak iyi yerlere gelecektir. Çağrı’nın bu yıl önünde Avrupa Şampiyonası var. İnşallah orada da ülkemizi ay yıldızlı forma altında en iyi şekilde temsil edecektir’’diye konuştu.

Doğan; ‘’Hedefim Avrupa Şampiyonluğu’’

Zonguldak milli, sporcu Çağrı Doğan, ay yıldızlı forma altında bir birinden zorlu maçlara çıktığını söyleyerek, ‘’ Tunus’ta bir birinden zorlu maçlara çıktık. Hedefim şampiyon olmaktı ama olmadı. İnşallah daha çok çalışarak şampiyonluğu istiyorum. Bu yıl önümüzde Avrupa Şampiyonası var. İnşallah orada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olmak istiyorum. Bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum’’dedi. 

Emre Can BAYRAM