Zonguldaklı sporcu Çağrı Doğan, Tunus’ta yapılacak olan Afrika kupasında ay yıldızlı forma altında ülkemizi temsil edecek

 Kalbimiz ve dualarımız seninle

HAYDİ ÇAĞRI

Judoda gelecek vadeden Zonguldaklı sporcu Çağrı Doğan, kariyerinin önemli organizasyonuna çıkacak. Ümit Milli takım sporcusu olan Doğan, ay-yıldızlı takımla birlikte Afrika Kupası’nda boy gösterecek. +90 kiloda tatamiye çıkacak Doğan,  hazırlıklarını tamamlayarak milli takım kafilesiyle birlikte Tunus’a hareket etti.

********************

Zonguldak’ın Türk sporuna kazandırdığı judocu Çağrı Doğan, kariyer başmaklarını emin adımlarla çıkıyor. Judoda geleceğin yıldız isimleri arasında gösterilen Çağrı Doğan,  Ocak ayında yapılan Ümitler Türkiye Şampiyonasında +90 Kg Türkiye Şampiyon olarak dikkatleri üzerine çekti ve   Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği projeye katıldı. Olimpiyatlara hazırlanan yetenekli ve başarılı sporcuların, belirli kriterler dahilinde seçilerek elit düzeyde yetiştirileceği Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne katılan ve burada aktif spor yaşantısını sürdüren Zonguldaklı sporcu, Ümit Milli takımın da değişmezleri arasına girdi.

TUNUS’A UÇTULAR

Olimpiyatlara aday sporcu olan Çağrı Doğan, önemli bir organizasyonda hem ilimizi hem de ülkemizi temsil edecek.  Doğan,  21-25 Nisan tarihleri arasında Tunus’ta yapılacak olan Afrika Kupası’nda tatamiye çıkacak. Bu organizasyon için günlerdir Samsun’da  kamp yapan Çağrı Doğan,  hazırlıklarını noktalayarak, Ümit Milli takım kafilesiyle birlikte Tunus’a uçtu.  Zonguldaklı sporcu Çağrı Doğan, Tunus’ta yapılacak Afrika Kupası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek bayrağımızı dalgalandırmayı hedefliyor.

“ÇAĞRI ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK”

Zonguldaklı milli judo antrenörü Metin Sönmez, Çağrı’nın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyerek, “Çağrı iyi bir sporcu. Mersin’de yapılan şampiyona da +90 Kg Türkiye Şampiyonu oldu. Ardından Tunus’ta yapılacak olan Afrika Kupası için Samsun’da kampa girdi. Şimdi de milli takım kafilesi ile birlikte Afrika Kupası için Tunus’a gitti. İnşallah orada ay yıldızlı forma altında şampiyon olarak bayrağımızı dalgalandıracaktır” dedi.

Emre Can BAYRAM