Önce Çayırovaspor’a sonra Büyükçekmecespor’a mağlup olarak şampiyonluk yarışında geride kalan Kozlu Belediyespor, İnegölgücüspor karşısında zorlansa da kazanmasın bildi. 52’de İlyas’ın golüyle şok yaşan Kozlu’yu, 59’da Doğan’ın golü kendine getirdi. Savunmacı Doğan, 79’da attığı golle takımına hayat verdi.

 

*********

 

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta son 2 maçını yenilgiyle kapatan Kozlu Belediyespor,  6’ncı haftada sahasında konuk ettiği İnegölgençlergücüspor’u 2-1 yenerek moral buldu.

İLK YARIDA ‘TIK’ YOK

Çayırovaspor ve Büyükçekmecespor karşısında aldığı yenilgilerle zirvenin uzağında kalan Kozlu Belediyespor, sahasında grupta puansız son sırada bulunan İnegölgençlergücüspor ile karşılaştı. Maça tutuk başlayan Kozlu, orta alanda rakibe üstünlük kuramayınca organize olmakta zorlandı. Rakibe üstünlüğünü kabul ettiremeyen yeşil-beyazlı takım, soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

‘DOĞAN’ UÇURDU

İkinci yarıda da ilk yarıda ki vasat oyununu devam ettiren Kozlu Belediyespor, nitekim golü kalesinde gördü. 52’nci dakikada konuk takım İnegölgençlergücü’nden İlyas, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra silkelenen yeşil-beyazlılar, oyunda dengeyi kurdu. Geliştirdiği ataklarda gol arayan Kozlu, yediği gol 7 dakika sonra cevap verdi. Savunmadan gol için çıkan Doğan, Gökhan Dereli’nin ortasında kafa golüyle takımına eşitliği getirdi: (1-1)

Galibiyet için yüklenen Kozlu, 79’uncu dakikada Doğan’la bir gol daha buldu. Bu dakikada  savunmadan atılan  uzun topta buluşan Doğan, aşırtma vuruşla takımının ikinci golüne imza attı. Kalan bölümlerde başka gol sesi çıkmazken Kozlu Belediyespor, 2-1’lik galibiyetle puanı 10 yaptı ve 7’inci sıradaki yerini korudu.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Doğan varsa sorun yok

 

Kozlu Belediyespor’un savunma oyuncusu Doğan, attığı gollerle takımına hayat vermeye devam ediyor. Kozlu, sezonun 3’üncü haftasında deplasmanda Kilimli Belediyespor ile karşılamış ve maçın son dakikalarında Doğan’ın golüyle 1-0 kazanmıştı. Doğan, İnegöl maçında da yine sahne aldı. Kozlu Belediyespor, Fatih’in cezasından dolayı maça forvet hattında Cüneyt’le çıkmış ve golü kalesinde gördüğü 52’inci dakikadan itibaren, Doğan’ı ileri sürerek savunma oyuncusu ile gol aramıştı. İşte bu dakikalarda sorumluluk alan Doğan, attığı  2 golle maçın kahramanı oldu ve takımına altın değerinde 3 puan kazandırdı.

 

STAT: Kozlu

HAKEMLER:  Aytaç Coşar **, Kadir Kantekin **, Selçuk Gökgöz **

KOZLU BELEDİYESPOR: Seyhun **, Ali Katırcı *** , Salih ***, Doğan ****, Eyüphan **, Şaban **, Gökhan Zülfikaroğlu **(Dk.90 Tarkan?), Cem ***, Cüneyt **(Dk.84 Uğur?), Mert**(Dk. 69 Ali Cemal **), Gökhan Dereli **

İNEGÖL GENÇLERGÜCÜ: Erman *, Serkan **, Osman **, Burak **, Okan **, Murat*(Dk.46 Aykut *), Burak Vural **, İlyas **, Gökhan *, Furkan * , Egemen *(Dk.90 Ahmet Furkan?)

GOLLER: 52 İlyas (İnegöl Gençlergücü), Dk.59-78 Doğan (Kozlu Belediyespor)