DOĞRU FUTBOLU OYNAR VE MÜCADELE EDERSEK İYİ NETİCE ALIRIZ
Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Gümüşhanespor maçını ve Kömürspor’un tesis sorununu değerlendirdi.
Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, Gümüşhanespor’un ligin iyi ekiplerinden bir tanesi olduğunu söyleyerek, “Eğer ki biz doğru futbolu oynarsak, iyi mücadele eder ve alanları iyi kapatırsak oradan iyi netice alırız ”dedi.  Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Kömürspor’un tesis sorununa da değinerek, Kömürspor’a acil şehrin ileri gelenlerinin bir tesis kazandırmasını istedi.
“Zor bir müsabaka bizi bekliyor”
Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir,zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyerek, “Gümüşhanespor ligin iyi ekiplerinden bir tanesi. 2 3 senedir de finalde kaybeden bir ekip. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Ama bizde iyi bir takımız. Zonguldakspor’da bu sene lige fenada bence başlamadı. Kötü başladık belki ama şuan toparladık. Şuan ki durumumuz gayet iyi. İnşallah Gümüşhane’den iyi bir netice ile dönmeyi düşünüyoruz. Rakibin kim olduğu değil bizim neler yapabileceğimiz önemli. Eğer ki biz doğru futbolu oynarsak, iyi mücadele eder ve alanları iyi kapatırsak oradan iyi netice alırız ”dedi. 
“Hedefimiz ilk beşin içerisinde olmak”
Hedeflerinin ilk beşin içerisinde olmak olduğunu ifade eden Demir, “Şuan için lig sonunu konuşmaya gere yok. Daha erken. Lig uzun bir maraton. Önemli olan ligin sonunda nerede olduğun. Belki şuan 9’uncuyuz puan farkı 5. Ama önemli olan lig bittiği zaman ilk beşin içerisinde olmamız. Şuan lider olmak ya da ilk beşin içerisinde olmak önemli değil. Önemli olan sezon sonu nerede olduğun. Hedefimiz bu sene yukarıları kovalayabilmek. Emin ve sağlam adımlarla yukarılara gitmek istiyoruz. Beklenti birden yükseldiği zaman ondan sonra başarı yakalayamadığın zaman bütün emeklerde boşa gitmiş oluyor. O yüzden yavaş yavaş dengeli bir şekilde gitmeliyiz ”şeklinde konuştu.
“Kömürspor’a acil antrenman sahası gerek”
Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zeminin çok kötü olduğu söyleyerek, “Bugün şut falan çalıştık. Farkı jenerasyonlar yapalım dedik ama zemin felaket. Biraz kızdım onlara. Ama çocuklarında yapabilecekleri bir şey yok zemin ortada. Ama antrenman sahamız olmadığımız için bu nedenler oluyor. Dolayısıyla sahada bozuluyor. Baktığınız zaman imkanlarımız kısıtlı imkanlar. Antrenman sahası olmayan ikinci lig kulübü olabilir mi? Bir biz varız işte. Türkiye’de başka bir örneği var mı? Bilmiyorum. Ama yapacağımız bir şey yok. Lütfen biraz duyarlı olup takıma sahip çıkmalarını bekliyoruz. Bir tane acil antrenman sahası istiyoruz. Hem hedef koyacaksın hem şampiyonluk bekleyeceksin hem de antrenman sahan yok. Tesisin yok. Lütfen şehrin büyükleri, Valimiz, Belediye Başkanımız ve işadamlarımız el ele vererek bir antrenman sahası kazandıralım bu takıma ”dedi.  
Emre Can BAYRAM