KAMYON BAŞINA DOLGU ALANINDAN KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Vali Ahmet Çınar’ın ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in katkıları ile dolgu alanın Kömürspor’akazandırıldığını söyleyerek, kamyon başına gelir elde edeceklerini vurguladı. Başkan Caner, ayrıca haftaya gelecek sezon için çalışma başlayacaklarını ve öncelik hoca konusu olacağını  altını çizdi.

‘’Yardım yemeğinde ki katkıları bekliyoruz’’

Zonguldakspor Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Vali Ahmet Çınar’ın öncülüğünde yardım yemeği düzenlendiğini söyleyerek, ‘’Sayın Valimizin öncülüğünde bir yardım yemeği düzenledik. Bu gecenin sonucunda Sayın Valim gönüllü insanlardan Kömürspor’a katkı istedi. Şimdi onları bekliyoruz’’dedi. 

‘’Dolgu alanı Kömürspor’a kazandırıldı’’

Dolgu alanının Kömürspor’a kazandırıldığını ifade eden Başkan Caner, ‘’Onun haricinde sayın Valim Kömürspor’a gelir elde etmek için dolgu alanı için elinden geleni yaptı. Valimiz Ahmet Çınar’ın ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in katkıları sonucunda Kömürspor’a oradan bir katkı sağlanacak. Bizlere bu gelir getirecek projeye destek veren Valimiz Ahmet Çınar’a, Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir’e ve Emniyet Müdürümüz Metin Turanlı’ya teşekkür ediyoruz. Başka takımları görüyorsunuz. Böyle el ele verirsek Kömürspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. El ele verirsek muhakkak başarılar geliyor. Üst liglere çıkmak daha kolay oluyor’’diye konuştu. 

‘’Belediye kamyon başına ücret verecek’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, dolgu alanında kamyon başında Belediye’nin ücret vereceğini söyleyerek, ‘’Dolgu alanında hafriyat döküm çalışmaları başlayacak. Belediye ona göre bize kamyon başına nasıl bir ücret uygun görürlerseona göre bir ücret verecekler’’dedi. 

‘’Hiçbir hocayla görüşmemiz olmadı’’

Hoca konusunda hiçbir gelişme olmadığını ifade eden Caner, ‘’Şuanda hiçbir hoca ile görüşmemiz yok. Hoca konumuz açık bir vaziyette duruyor. Bunları hep değerlendireceğiz. Bir araya geleceğiz. Ondan sonra kime karar vereceğiz. Hangi hocaya karar vereceğiz bakacağız. Şuanda hiçbir hocaya teklif ettiğimiz yok. Önümüzde ki haftadan itibaren sıkı bir çalışma başlayacak.’’ 

‘’Milletvekili arkadaşlardan beklentimiz Zonguldak ve Zonguldakspor’’

Milletvekili arkadaşlardan beklentilerinin Zonguldak ve Zonguldakspor olduğunu ifade eden Başkan Caner, ‘’Bizim aday olmamızın nedeni Zonguldak’ı sevmemiz Zonguldakspor’u sevmemizdi. Zonguldakspor’a katkı olsun diye uğraştık. Genel Merkez böyle takdir etmiş. Diyecek bir şeyimiz yok. Aday arkadaşlara başarılar diliyoruz. Biz Zonguldak için uğraşıyoruz. Milletvekili arkadaşlardan da beklentimiz Zonguldak ve Zonguldakspor olur’’dedi. 

Emre Can BAYRAM