Taraftarlar Zonguldak Kömürspor’un Yaz Futbol Okulu’na sürpriz bir ziyaret yaparak miniklere dondurma dağıttı

3’üncü Lig takımı Zonguldak Kömürspor’un taraftar grubu Genç Zonguldaklılar minikleri sevindirmeye devam ediyor. Tribün liderlerinden ve aynı zamanda Panda dondurma Zonguldak bölge bayi sorumlusu olan Gökhan Çüteli, önceki gün Zonguldak Kömürspor’un altyapı çalışmaları kapsamında başlattığı Yaz Futbol Okulu’nu ziyaret etti. Gökhan Çüteli,  diğer tribün liderleri Zeki Beybeyoğlu ve Taner Aslantürk ile yaptığı sürpriz ziyarette yaz futbol okulunda futbol eğitimi alan miniklere bedava dondurma dağıttı. Minikler yorucu geçen futbol eğitiminin ardından taraftarların yaptığı bu sürpriz karşısında adete havalara uçtu. Taraftarlar ardından çocuklarla bir süre sohbet ederek onlarla birlikte eğlenceli vakitler geçirdi.
ÇÜTELİ: “ÇOCUKLARIN YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEMEYİ HİÇ BİR ŞEYE DEĞİŞEMEYİZ”
Etkinliğe sponsor olan Gökhan Çüteli, “Genç Zonguldaklılar olarak elimizden geldiği kadar bu tür etkinlikler düzenleyeceğiz. Zonguldakspor taraftarı sadece sahada değil her alanda Zonguldak Kömürspor’un yanındadır. Bugün de bir örneğini sergiledik. Bugün Zonguldak Kömürspor’un altyapısında olan çocukları ziyaret ederek onların yanında olduğumuzu gösterdik. Bu mutluluğu ve çocukların yüzündeki gülümsemeyi hiç bir şeye değişemeyiz. İnşallah ilerde bu çocuklar Zonguldak Kömürspor’a hizmet edecek iyi futbolcular olacaklardır” dedi.
ŞENOL DEMİR TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİZonguldak Kömürspor Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Şenol Demir” Bu etkinliği düzenleyen Genç Zonguldaklılar taraftar grubuna teşekkür ediyorum. Bu gün yapmış oldukları davranış takdir edilesi bir durum. İnşallah bu çocuklarda ilerde Zonguldak Kömürspor’a hizmet edecek çok iyi futbolcular olacaklar. Bu çocukların hepsi pırlanta gibi çocuklar, bizler onları kazanarak futbola yöneltiyoruz. Bura da futbolun temel eğitimiyle birlikte çocukların gelişimine ve ilerde iyi bir futbolcu olmaları için uğraşıyoruz” dedi.

Emre Can Bayram