Zonguldak’ta yerel gazetelerde ve ulusal ajanslarda çalışan gazeteciler ile AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı geçtiğimiz Çarşamba akşamı Kozlu Danışlar Halı Saha’da karşı karşıya geldi. 
Her Çarşamba akşamı halı sahada maç yapan Basınspor’un  bu haftaki rakibi  Metin Karaduman kaptanlığındaki AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı  oldu.  Dostluk maçında Basınspor sahaya Mutlu, Seçkin (Erdinç), Aydın, Umut, Gökhan, Eren ve Osman dizilişiyle sahaya çıkarken, AK Parti  Merkez İlçe Teşkilatı ise Adem Yıldırım, Taşkın Bayrak, Cengiz Güngör, Hüseyin Horozoğlu, Serkan Aycı (Ferit Alboğa), Yüksel Ay, Metin Karaduman dizilişiyle yer aldı.
Basınspor ile AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı arasında oynanan  karşılaşma dostluk havasında geçti. 30 dakikalık ilk yarı periyodu başa baş geçse de Basınspor, ikinci yarıda ki rahat oyunuyla karşılaşmadan 6-4 galip ayrıldı. Basınspor’un gollerini Osman Sav(2) Erdinç Aksoy (2), Gökhan Yılmaz, Cengiz Güngör (Kendi Kalesine) atarken, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nın golleri Metin Karaduman (3) ve Hüseyin Horozoğlu’ndan geldi.

Eren ARSLANYILMAZ